HTTP fejl 500

Du er her: Hjem » Ordbog » HTTP fejl 500

Hvad betyder HTTP fejl 500?

 

500 Serverfejl, også kaldet HTTP fejl 500, er en statuskode, der bliver vist, når serveren ikke kan udføre den handling, man har bedt den om. HTTP fejl 500 kan også opstå, hvis der ikke er forbindelse til databasen eller serveren.

Sidder man og arbejder med såkaldt .htaccess, har man sikkert oplevet at få vist flere HTTP fejl 500, da der blot skal den mindste fejl til, for at denne statuskode bliver vist.

Denne serverfejl er en uventet fejl, der kan ske af forskellige årsager. Fx kan den blive vist hvis der er en fejl i en funktion. Også virus og malware kan være årsagen til HTTP fejl 500, da disse kan kontrollere og ødelægge internetbrowseren. Overordnet skyldes denne serverfejl ofte en fejl i koden på hjemmesiden.

Der er flere forskellige fremgangsmåder til at løse en HTTP fejl 500, men problemet kan ofte løses ved at slette sine browserdata. Dette gøres ved at tømme cachen, der lagrer informationer om en hjemmeside, når den tilgås.

Måden man sletter sin cache varierer alt efter om man har en Mac eller en PC (Windows). På Windows computere, kan man i de fleste kendte browsere trykke Ctrl + Shift + Delete, og så derefter vælge hvilke data, der skal slettes.

Når man skal slette sin cache på Mac, kan man fx i Chrome klikke på ”Chrome” i øverste menulinje og vælge ”Slet browserdata…”, og derefter vælge, hvad der skal slettes.

GRATIS POTENTIALEANALYSE 

Bestil analyse af jeres hjemmesides synlighed

Analysen udarbejdes manuelt med skræddersyede anbefalinger og fremsendes på mail

Valgfrit: Ønsker særligt fokus på