Optimering af hjemmeside

Du er her: Hjem » Hjemmesider » Optimering af hjemmeside

Gør dine besøgende til kunder

 

Ønsker I at drive flere salg / leads igennem på din hjemmeside? Eller er der noget funktionalitet på jeres hjemmeside, der kunne være bedre?
Vi tilbyder at gennemføre en optimering af hjemmesiden, så der i sidste ende skabes flere salg og kunder.

 

Optimering af hjemmeside med øje for målgrupper

Afhængigt af varen, du sælger, vil der være stor forskel på de besøgendes præferencer og købsmønstre. Derfor er det vigtigt at have indsigt i, hvem jeres målgruppe er, så siden kan optimeres og målrettes mod denne og skabe størst effekt. Dette sørger vi naturligvis at have fokus på, når vi laver en optimering af hjemmesiden.

Måden hvorpå siden henvender sig til, og konverterer dine besøgende, gør en stor forskel i ”konverteringsraten”. Sidstnævnte er et forhold mellem salg/leads pr. 100 besøg. Ligeledes vil denne variere ud fra en norm gældende for branchen. Det er altid et primært kriterie for os at lave en optimering af hjemmeside, der konverterer de besøgende bedst muligt. På denne måde kan I roligt lægge jeres side i vores hænder, da vores formål med løsningen “Optimering af hjemmeside” er, at I opnår så høj en hjemmeside konverteringsrate som muligt efter vi har færdiggjort vores arbejde for jer.

Eksempler på konverteringer:

  • Flere og større køb fra webshoppen
  • Flere tilmeldinger til nyhedsbrevet
  • Flere downloads af e-bog / salgsmateriale
  • Flere henvendelser fra hjemmesiden

Optimering af hjemmeside med fokus på implementering af tiltag fra analyse

Vores tilbud om “Optimering af hjemmeside” kan med fordel købes efter tilbuddet om “Analyse af hjemmeside”. Dette giver bedst mening, da løsningen “Optimering af hjemmeside” tager udgangspunkt i løsningen “Analyse af hjemmeside”. Sidstnævnte består af en rapport over tiltag, der med fordel kan implementeres på siden. Dette tilbud om “Optimering af hjemmeside” er derfor selve implementeringen af identificerede tiltag, der kan foretages.

Har I på forhånd fået udarbejdet en analyse, vil vi naturligvis tage udgangspunkt i denne. Hertil giver vi gerne vores vinkel på den, og afstemmer i fællesskab, hvad de konkrete tiltag skal være, og vi kommer med en vurdering af effekterne heraf.

Har I ikke fået udarbejdet en analyse, så tilbyder vi det i vores “Analyse af hjemmeside”, og ellers gennemgår vi gerne jeres ønsker, som I umiddelbart har.

Men hvad indeholder løsningen “Optimering af hjemmeside” konkret?

Vi stræber altid efter at yde en personlig service, hvor vi lægger vægt på at lytte til vores kunder, så vi kan lære dem og deres forretning godt at kende. På denne måde kan vi skræddersy vores løsninger mest muligt, så vores arbejde skaber værdi, der gør en forskel.

“Optimering af hjemmeside”-processen kan forløbe på følgende måde:

 

  1. Indledende telefonsamtale og mailkorrespondancer, hvor vi i fællesskab med jer finder ud af, hvad jeres behov er, og hvad I gerne vil opnå med hjemmesiden.
  2. Analyse af behov og målgruppe i Google Analytics
  3. Fremsendt tilbud med detaljeret beskrivelse af løsningen, så I er sikre på, hvad I får leveret. På denne måde sikrer vi, at vi har forstået jeres behov korrekt, så vi kan levere så meget værdi som muligt.
  4. Konkret optimering af hjemmeside, så den er skarpt rettet mod jeres målgruppe med henblik på, at I kan opnå højere konverteringsrater.
  5. SEO-venligt sideindehold, så I har et godt udgangspunkt for at opnå højere placeringer på søgemaskinerne.
  6. Udformning af overordnet strategi (efter behov), hvor vi i samarbejde med jer identificerer jeres ambitioner for hjemmesiden. Her udformes strategiske målsætninger og implementeringsmetoder. På denne måde sikres der en målrettet tilgang til driften af hjemmesiden, så I kan arbejde effektivt mod realiseringen af jeres ambitioner.

Optimering af hjemmeside og dens funktionalitet

Hvis der ikke er brug for en optimering af hjemmeside ift. øget konvertering, men at I i højere grad har brug for at få forbedret noget funktionalitet på jeres side, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi vil, i dialog med jer, identificere jeres behov, og optimere jeres funktionaliteter, så hjemmesiden kommer til at fungere som I ønsker det.

Vi skræddersyr indholdet i samarbejde med jer, og priserne tilrettes efter indhold.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi hjælper gerne indledende med at vurdere potentialet og de forventede effekter.

RING NU PÅ60 72 05 60

for en gratis og uforpligtende samtale om jeres behov og muligheder

eller kontakt os via formularen nedenfor

BESTIL TILBUD

Kontakt os for et godt tilbud på jeres opgave

Fremsendes på mail