Webshop markedsføring

Du er her: Hjem » Specialer » Webshop markedsføring

Få professionel og kyndig assistance med jeres webshop markedsføring.
Klik og læs mere om vores løsninger nedenfor.

Lad os hjælpe med jeres webshop markedsføring

Hos Nordlys Marketing tilbyder vi en bred vifte af kompetencer, som kan løfte din webshop til næste niveau med en stærk konverteringsrate for øje.

Skal vi hjælpe med jeres webshop markedsføring?
Går du med tanker om at forbedre din webshop, men ved ikke helt hvor du skal sætte ind? Så klik dig ind på de tre ben i vores webshop markedsføring og bliv klogere på, hvordan vi arbejder; Google Ads, SEO, Optimering og Nyhedsbreve.

For hvorfor er det så vigtigt med en optimeret webshop? Læs med herunder, når vi gør dig klogere på hvorfor en brugervenlig, moderniseret og optimeret webshop er vigtig.

Synlighed på rette tid og sted

Uanset, hvad I sælger, er der ingen tvivl om at det er altafgørende at man er synlig over for den målgruppe, man gerne vil ramme og at man rammer den så præcist som muligt med sin webshop markedsføring.

Det lyder måske simpelt, så hvordan kan vi konkret sætte ind på at fange den rette målgruppe til netop dit produkt eller service?
Med Nordlys Marketing ved din side, hjælper vi dig bl.a. med:

  • Google Ads
  • Webshop optimering
  • Webshop SEO
  • Nyhedsbreve

Webshop disciplin 1: Google Ads

Med Google Ads bliver du vist i Googles søgeresultater, når nogen søger på de søgeord, du har defineret og som selvfølgelig er relevante for de produkter, du sælger i din webshop. Så snart dine annoncer er oprettet, så er du synlig i Googles søgeresultater og det betyder at annoncerne leder trafik over på din webshop, med stort potentiale for at ende i et salg. Selve visningerne i Google koster ikke noget, det er kun når der klikkes på annoncerne at man betaler, og så skal dine Google Ads selvfølgelig sættes op således at der ikke bruges unødvendige kroner på klik, der ikke fører til salg. Derimod skal hvert klik give pengene igen – og det er vi eksperter i hos Nordlys Marketing.

Læs mere om vores arbejde med webshops og Google Ads her

Webshop disciplin 2: Webshop Optimering

Webshop optimering er i sin enkelthed et solidt fokus på 1) brugervenlighed og 2) oplevelsen af din webshop samt 3) de tekniske forhold som har betydning for din webshops funktion og visning.

Alle tre vigtige faktorer, som har betydning for at din webshop fungerer og præsenterer sig optimalt og dermed øger webshoppens potentiale for en højere konverteringsrate. Du kan måske undre dig over, hvad der netop gør at en webshop “fungerer optimalt” og det kan være en sjov størrelse at sætte fingeren på. Tænk på hvordan du selv oplever andre webshops og hvad der gør, at du køber din vare gennem den ene webshop fremfor den anden. Det er bl.a.:

  • Et optimeret betalingsflow, som gør handleprocessen så nem og gnidningsfri som muligt. Er betalingsflowet besværligt, vil kunden forlade din webshop og finde produktet et andet sted.
  • En optimal visning på tablet, telefon og skærm – dvs. at din webshop vises korrekt uanset hvilket device din kunde sidder ved

Læs mere om vores arbejde med webshops og konverteringsoptimering her

Webshop disciplin 3: Webshop SEO

Webshop SEO er de tiltag, der gør, at netop din webshop skal blive så synlig som muligt i Googles organiske søgeresultater. At rangere organisk med sin webshop betyder bl.a. at vi arbejder på:
– udarbejdelsen af relevant content
– udfylde alle øvrige meta-data
– intern linkbuilding
– ekstern linkbuilding
– tekniske forhold, såsom hastighed på sideindlæsning

Læs mere om vores arbejde med webshops og SEO her

Webshop disciplin 4: Nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en af de sociale dele af jeres webshop markedsføring. Det er her i skaber et community for din målgruppe og for jeres eksisterende kunder. Nyhedsbrevet skal være relevant for din gruppe og community-følelsen – tænk nyhedsbrevet som en forlængelse af din webshop og som et spændende og eksklusivt forum for din målgruppe og kunder.

Er du i stand til at skabe yderligere værdi via nyhedsbreve, er det en yderst effektiv markedsføringskanal til både at konvertere og fastholde modtagerne og sælge til dem løbende i form af rabatter, konkurrencer, preview af nye varer mm.

Kan du også se meningen med en optimeret, brugervenlig og moderne webshop? Så lad os hjælpe dig godt på vej og finde succeskriteriet for din webshop i fællesskab. Her hos Nordlys Marketing tager vi imod store som små udfordringer; kontakt os i dag, hvis vi også skal hjælpe dig.

SKAL VI STÅ FOR JERES WEBSHOP MARKEDSFØRING?

Få en webshop, der er konverterings- og søgemaskineoptimeret

RING NU PÅ60 72 05 60

Så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder

BESTIL TILBUD

Kontakt os for et godt tilbud på jeres opgave

Fremsendes på mail