SEO Kursus

Du er her: Hjem » Kurser » SEO Kursus

Lær hvordan man kommer til tops i Google

Tilmeld dig til kurset længere nede på siden

Tilmeld dig vores SEO kursus og få på 7 timer dybdegående indblik i og forståelse for, hvordan Google fungerer og lær, hvordan man som hjemmesideejer og/eller virksomhed kommer til tops i Google.

Vi har kogt mange års erfaring ned til dette værdipakkede SEO kursus, hvor man som deltager lærer, hvordan man optimerer sin egen side, får indblik i de bedste værktøjer og i det hele taget arbejder med SEO (Search Engine Optimization / Søgemaskineoptimering) som de professionelle bureauer.

Bliv i stand til at lave SEO selv eller at vurdere kvaliteten af et bureaus arbejde for jer.

Skab trafik og omsætning på din hjemmeside…

Heldagskursus

Pris pr. pers. 3.295,- ekskl. moms

– 4 pladser pr. gang
– Kl. 9.00-16.00
– Fuld forplejning
– Materiale tilsendt efter kurset

Reservér din plads i dag

Ved tilmelding kontaktes du altid efterfølgende telefonisk for at snakke om niveau og specifikke ønsker.

Vi tilretter heraf materialet til kursisterne på dagen.

Har du spørgsmål eller andet inden din tilmelding, så kontakt os gerne på [email protected] eller tlf. 60 72 05 60

Vores SEO kursus er for dig, der…

SEO kursus med øvelser og analyser af egen side på dagen.
…Ønsker at lære elementerne i en SEO analyse

…Ønsker at forstå, hvordan en hjemmeside kommer til at rangere i toppen i Google

… Ønsker at varetage arbejdet på egen hånd og/eller, bedre kunne føre en konstruktiv dialog med jeres nuværende bureau.

… Er selvstændig erhvervsdrivende og sidder med alle aspekter af hjemmesiden.

… Sidder som marketing-, content- eller hjemmesideansvarlig i en virksomhed.

… Ønsker at udvide kompetencer og CV indenfor online markedsføring eller til et fremtidigt job.

… Ønsker at drive mere trafik til hjemmesiden og øge omsætningen.

HVORFOR LÆRE SØGEMASKINEOPTIMERING?
Søgemaskineoptimering (SEO), også kaldet SEO marketing, er arbejdet med at optimere og ”forbedre” indholdet på din hjemmeside, så det vurderes så relevant som muligt af søgemaskinerne som fx Google, Bing og Yahoo.

Dette belønnes med bedre rangeringer, da søgemaskinerne gerne vil vise det resultat, som giver den bedste oplevelse for brugeren – svaret på det de søger.

– Search Engine Optimization (SEO) er også arbejdet med at optimere sidens ”omdømme” på nettet, altså om hjemmesiden nævnes af andre sider i relevante sammenhænge, som af søgemaskinerne tolkes som anbefalinger.

Sammenlagt vurderes en side på over 300 parametre, som i sidste ende afgør placeringen i Google. Vi kommer omkring alle de afgørende dele på dagen, så man efterfølgende er i stand til at analysere og udføre de tiltag, så man opnår de bedste resultater. Vil man vide mere om det, så har vi skrevet mere i vores ordbog her.

Opnå viden, der skaber salg og leads

Søgemaskineoptimering dækker en længere række af underdiscipliner. Produktion af SEO tekster, billedredigering, teknisk forståelse, en smule kode og analyse er alle afgørende for resultaterne. Det er nemlig arbejdet med hjemmesiden i alle dens facetter og brug af online hjælpeværktøjer.

Det kan være en stor og uoverskuelig mundfuld at komme i gang med på egen hånd, og her er dette SEO kursus henvendt netop dig, der skal i gang eller har indsigt i det allerede.

På vores SEO kursus skaber vi det fulde overblik og lærer, hvordan arbejdet gøres så let som muligt og/eller, hvem man skal uddelegere arbejdet til.

3-timers SEO kursus

Har man for travlt med forretningen til at afsætte en hel dag, eller kun har brug for et ”crash course”, tilbyder vi også 3-timers-kurser med kaffe, te og morgenbrød inkluderet. Dette SEO kursus er for dem, der blot har brug for at få en grundlæggende forståelse, men stadig ønsker værdifuld viden, der kan anvendes i praksis. På vores SEO kursus får man følgende udbytte:

  • Undervisning i Search Engine Optimization
  • Konkrete tips til, hvordan man kan komme i gang
  • Brugbar vejledning i, hvad der er godt og skidt at gøre indenfor området
  • Handlingsorienteret vejledning i, hvordan man kommer til tops i Google

Hvis man f.eks. har hyret et online marketing bureau, kan et 3-timers SEO kursus vise sig at være en god investering, hvis man ønsker at blive i stand til at vurdere bureauets resultater. Hvis ikke man har noget bureau til at tage sig af sin online marketing, men i stedet selv vil i gang, er dette 3-timers SEO kursus en god start mod mere synlighed og flere kunder.

Lær SEO gennem teori og praksis

Vores SEO kursus er bygget op med en løbende blanding af teori og praksis, hvor de tekniske begreber, strategier og værktøjer vil blive gennemgået. Således kan vi på dagen arbejde med og implementere de første tiltag på jeres hjemmeside.

På dette SEO kursus er vi højest kun 4 personer pr. gang, hvilket giver masser af plads til spørgsmål og snak om egne problemstillinger.

Er I flere end 4, der ønsker at deltage fra samme virksomhed? Kontakt os for et tilbud om et kursus med skræddersyet seo undervisning hos jer eller for større hold.

Tidligere kursists anmeldelse på Trustpilot:

Super godt og super lærerigt kursus, hvor de tager udgangspunkt i din virksomhed, så man får mest ud af kurset. Kan varmt anbefales!

Celina J

Praktisk information

SEO København sted:
Nordlys Marketing, Tuborgvej 5, 2900 Hellerup – København

Nordlys Marketing

Tidspunkt:
SEO kursus (heldagskursus): 9.00-16.00 (Start kl. 9.15)


Pris:
SEO kursus (heldagskursus): 3.295,- ekskl. moms

Tilmelding:
Brug kontaktformular. Kurset lukkes ved 4 tilmeldte. Tilmelding først gældende ved indbetaling. Information sendes på mail.

Kurserne afholdes i egne lokaler og mere information følger herom ved tilmelding. Der forbeholdes ret til aflysning ved for få tilmeldte.