NY HJEMMESIDE

En ny hjemmeside sælger bedst

Vi shopper og henter i dag information på nettet mere end nogensinde før. Hvert år sættes der nye rekorder for webhandel og kundekontakter skabt på nettet. Konkurrencen er hård og det stiller krav til ens side.

Med mobilen og tabletten ved hånden, er nettet blevet tilgængeligt som aldrig før. Derfor er den online tilstedeværelse tilsvarende vigtig. Kunderne leder decideret efter (jeres) kerneydelser, så det er med at være præsentabel når de pludseligt dukker op i forretningen!

Vi designer og udarbejder en ny hjemmeside til jer efter ønsker og behov – og i et meget brugervenligt CMS, som gør det let at vedligeholde efterfølgende. Dette hedder WordPress, og er det mest udbredte CMS i verden. (Ønsker man en webshop, vil det kræve lidt indledende foranalyse for at finde den rigtige platform til jer)

Alle vores løsninger er mobilvenlige, så der opnås optimal brugeroplevelse på alle enheder.

Designs til alle enheder

Beskriv kort jeres ønsker, så vil vi vende tilbage med et konkret tilbud.

Fortæl gerne…

– Hvilken branche I er i

– Hvilke andre sider I synes er gode

– Hvilke farver I gerne vil arbejde med

– Hvilke funktioner der skal være. Evt. integrationer med andre systemer

– Andet, der findes relevant

14 + 14 =

Hvorfor vælge Nordlys Marketings løsning?

En sikker ny hjemmeside

Alle vores løsninger leveres med SSL, som er kryptering af forbindelsen. Dette sikrer både jer og jeres besøgende mod udefrakommende.

Responsivt design

Siden tilpasser sig automatisk til mobile enheder som mobiltelefoner og tablets.

Klar til Google

Den ny hjemmeside er grundlæggende optimeret for den bedste modtagelse i Google og et solidt udgangspunkt for organisk trafik.

Indblik i jeres besøgende

Vi sørger for opsætning af Google Analytics, så man nemt kan holde øje med trafikken, og hvem jeres besøgende er.

100% ejerskab over siden

Man har 100% ejerskab over den ny hjemmeside – Der er hverken abonnementer eller delvist ejerskab. “Nøglerne” overdrages når I er tilfredse med den ny hjemmeside.

PRISER OG SAMARBEJDE

En ny hjemmeside starter ved 7.495 kr. ekskl. moms. Vejledende priser:

1-5 undersider

fra 7.495,-DKK (ekskl. moms)

Design og opsætning Google Analytics-opsætning Mobiloptimeret kode Sikker side med SSL Grundlæggende SEO plugin Grundlæggende SEO Oplæring i brugen af siden Nemt WordPress CMS Nem brugervejledning til vedligehold

6-15 undersider

fra 11.995,-DKK (ekskl. moms)

Design og opsætning Google Analytics-opsætning Mobiloptimeret kode Sikker side med SSL Grundlæggende SEO plugin Grundlæggende SEO Oplæring i brugen af siden Nemt WordPress CMS Nem brugervejledning til vedligehold

16+ undersider

fra 22.995,-DKK (ekskl. moms)

Design og opsætning Google Analytics-opsætning Mobiloptimeret kode Sikker side med SSL Grundlæggende SEO plugin Grundlæggende SEO Oplæring i brugen af siden Nemt WordPress CMS Nem brugervejledning til vedligehold

En ny hjemmeside indeholder som minimum ovenstående indhold. Vi har flere add-ons, der kan tilkøbes. Vi skræddersyr indholdet i samarbejde med jer, og priserne tilrettes herefter.

Ny hjemmeside med fokus på produktet

En side skal sælge varen. Punktum. Om man ønsker at lave en blog, en webshop eller et online visitkort, så er det et budskab eller en fysisk vare, man gerne vil formidle bedst muligt. Derfor er det vigtigt, at siden fungerer optimalt, og at alle besøgende får den bedst mulige oplevelse og bliver taget i hånden fra start til slut. Vi sørger for, at budskabet er klart og tydeligt og leveret på en optimeret ny hjemmeside.

En ny hjemmeside man selv kan administrere

Vi ønsker kun at levere løsninger, som bringer glæde og en sund forretning. Samtidig skal den matche setup’et og niveauet for efterfølgende vedligehold af siden. Løsningen vil vi identificere i fællesskab, så de bedste forudsætninger for den ny hjemmeside eller webshop findes. Brug kontaktformularen ovenfor, og beskriv jeres ønsker, så vil vi vende tilbage med et konkret tilbud på en ny hjemmeside.

Generelt opfylder alle vores løsninger:

✓  Responsivt design: Siden tilpasser sig automatisk til mobiler og tablets

✓  Nemt CMS: Det er let at tilføje og redigere indhold på egen hånd efterfølgende

✓  Søgemaskinevenligt: Et godt udgangspunkt for en god placering i Google

✓  Gode integrationsmuligheder: Let tilføjelse af funktionalitet og integrationer mellem systemer

Vi ser frem til at høre fra dig

 Se også: Analyse af hjemmesideOptimering af hjemmeside og Vedligeholdelse af hjemmeside

Ny hjemmeside
4.4 (88%) 10 votes