SEO-konsulent

Du er her: Hjem » Konsulentydelser » SEO-konsulent

BESØG AF EKSTERN SEO KONSULENT

Ønsker I at forbedre jeres placering i søgemaskinerne på en bæredygtig måde med høj ROI? Så er det muligt at få en SEO-konsulent ud i jeres lokaler.

Hos Nordlys Marketing tilbyder vi on- og offsite seo konsulentbistand, samt assistance i Google Ads og Google analytics.

Vores SEO ekspert kommer gerne forbi, og hjælper jer med at forbedre eller komme i gang med SEO, og hvis det passer bedre med konsulentarbejde gennem fjernsupport, så er dette selvfølgelig også muligt.

  • SEO analyse af jeres nuværende tilstedeværelse
  • Identificere nye fokussøgeord, I kan gå efter at rangere højere på.
  • Analysere konkurrenternes metoder, eksterne links, statistikker m.m.
  • Opsætning af diverse SEO redskaber.
  • Undervise jer i grundlæggende SEO, samt hvordan I selv kan lave effektiv SEO på jeres egen hjemmeside – herunder skrive velformulerede SEO tekster, der sælger varen.
  • Analyse og planlægning af jeres fremtidige SEO strategi.
  • Udarbejdelse af SEO rapport

Få personlig oplæring og assistance til jeres hjemmesides synlighed i Google.

Nyt site eller assistance til medarbejder

Står I foran at skulle lancere et nyt site, så er det en oplagt opgave at få en seo konsulent ind over, som kan gennemse det tekniske, indhold og strukturering inden lancering. Der er stor forskel i sidens synlighed i Google, hvis alle elementer spiller fra start.

Har I derimod allerede en side kørende, men ønsker en gennemgang af tingene sammen med én af jeres ansatte, så assisterer vi også gerne hermed. Vores SEO ekspert demonstrerer værktøjer, analysemetoder samt forklarer, hvordan tingene hænger sammen og indvirker på hinanden.

Vejen mod højere rangeringer

SEO er på alle måder på lige fod med traditionelle dele af forretningen, og bør indtænkes i mange af virksomhedens aktiviteter.

Organiske rangeringer betyder en stabil kilde af højrelevant trafik ind til hjemmesiden, og er netop potentielle kunder og virksomheder, som aktivt leder efter services eller produkter. Dermed bliver det en billig markedsføringskanal, som med tilpasning af ofte få rutiner og processer kan indarbejdes i de daglige arbejdsgange. Herved bliver det ikke en stor byrde, og skal blot vedligeholdes efterfølgende.

Bestil en seo konsulent fra Nordlys Marketing og få professionel assistance og SEO ekspert rådgivning.

Læs om mere om

 

Derfor er SEO vigtigt

Forbrugere og virksomheder benytter internettet og herunder søgemaskiner til i stadig højere grad at finde information og købe nye produkter og ydelser. Andelen vil kun stige i årene fremover. Derfor er det vigtigere end nogensinde for både webshops og fysiske forretninger, at have en god online tilstedeværelse, da dette har signifikant betydning for den pågældende virksomhedens succes.

Rangeringer i søgemaskiner kan faktisk sammenlignes med den geografiske placering af fysiske butikker – dem, der ligger, hvor flest mennesker er, har oftest flest kunder, og dermed mest succes. Nordlys Marketing vil hjælpe jer til at komme godt fra land med jeres SEO, så I kan opnå placering, hvor flest mennesker er, så I på den måde kan øge jeres salg og dermed opnå mere succes med jeres forretning.

LAD VORES KONSULENT STÅ FOR JERES SEO OPTIMERING

RING NU PÅ60 72 05 60

Så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder

GRATIS POTENTIALEANALYSE 

Kontakt os for et godt tilbud og en gratis foranalyse

Fremsendes på mail

Pris og samarbejde

 

Pris pr. time for konsulentbistand i jeres lokaler: 795 kr. ekskl. moms.

Ved større opgaver og køb af mange timer, giver vi gerne et tilbud herpå.

Bliv set og skab flere salg på din hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud og en vurdering af, hvordan vi kan samarbejde med jeres side.

Beskriv gerne, hvordan I ser vores seo konsulent kan assistere jer, og hvilke opgaver i står med.

Indtast kontaktinformationer i formularen til højre, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.