WordPress hjemmeside kursus

Du er her: Hjem » Kurser » WordPress hjemmeside kursus

Lær hvordan du laver din egen hjemmeside i WordPress

Tilmeld dig til kurset længere nede på siden.

HAR DU SPØRGSMÅL RING NU PÅ60 72 05 60

På vores heldags WordPress kursus lærer man, hvordan man nemt selv laver sin egen hjemmesiden. Vores WordPress kursus kræver ingen forudgående kendskab til kodning eller webudvikling, men blot en smule forståelse for internet, hjemmeside og webshop generelt.

På vores WordPress kursus lærer man at installere og opsætte et tema i dette populære CMS og lave en flot hjemmeside ud fra dette. I løbet af dagen kommer vi gennem alle facetter af hjemmesiden og al materialet udleveres efterfølgende.

Bliv i stand til på egen hånd at bygge og vedligeholde din egen hjemmeside

Vores kurser i WordPress

Heldagskursus

Pris pr. pers. 3.295,- ekskl. moms

– 4 pladser pr. gang
– Kl. 9.00-16.00
– Fuld forplejning
– Materiale tilsendt efter kurset

Reservér din plads i dag

Ved tilmelding kontaktes du altid efterfølgende telefonisk for at snakke om niveau og specifikke ønsker.

Vi tilretter heraf materialet til kursisterne på dagen.

Har du spørgsmål eller andet inden din tilmelding, så kontakt os gerne på [email protected] eller tlf: 60 72 05 60

Vores WordPress kursus er for dig, der…

WordPress kursus med hands-on arbejde i løbet af dagen.
… Ønsker at lave sin egen hjemmeside og styre alt selv

… Ønsker at arbejde i det mest udbredte og brugervenlige CMS, der findes

… Ikke ønsker, at hjemmesiden skal koste mange penge

… Ønsker de bedste forudsætninger for at rangere i top i Google

… Ønsker en fremtidssikret side, som kan varetages af eksterne, hvis nødvendigt

HVORFOR LÆRE WORDPRESS?

– Her er der tale om det mest udbredte CMS (Content Management System) i verden og anvendes af mere end 100 mio. brugere på verdensplan. Netop dets brugervenlighed og mange muligheder for at udvide funktionaliteten (med plug-ins) har gjort det til et meget populært system til at styre hjemmesider.

Samtidig er kildekoden nem at tilgå, og koden er skabt efter alle de bedste fremgangsmåder, så det er sundt i alle henseende. Det gør det samtidig “søgemaskine-venligt” og har nogle af de bedste forudsætninger for at rangere i Google. Her vil vi på dette WordPress kursus også gennemgå nogle af de metoder og værktøjer, som gør denne del til en leg.

Har I konkrete ønsker eller tanker for vores kursus i wordpress, så skriv dem gerne ved tilmeldingen.

Bliv i stand til at lave flotte og velfungerende hjemmesider

På vores WordPress kursus sætter vi en ny hjemmeside op fra bunden med alt der hører til og ekstra udvidelser for en moderne og funktionel side. Hertil gennemgår vi også, hvordan siden analyseres i forhold til at lave den rigtige menustruktur og tænke brugen af siden fra start.

På dette WordPress kursus vil vi også kort introducere til Adobe Photoshop, som gør det muligt at lave flotte billeder og illustrationer til siden selv. Photoshop er et professionelt billedredigeringsprogram, men kan for selv mindre brug anvendes til at lave egne ikoner, logoer, billeder m.fl..

WordPress kursus med teori og praksis

Dagen er bygget op med en løbende blanding af teori men overvejende praksis. Vi gennemgår alle de tekniske begreber, strategier og overvejelser man bør gøre ved opstart af en ny hjemmeside, og relevante værktøjer vil blive gennemgået. Således kan vi på dagen arbejde med og implementere de første tiltag på hjemmesiden.

På vores WordPress kursus er vi også højest kun 4 personer pr. gang, hvilket giver masser af plads til spørgsmål og dialog om egne problemstillinger.

3-timers WordPress kursus

Har man for travlt med forretningen til at afsætte en hel dag, eller kun har brug for et ”crash course”, tilbyder vi også 3-timers WordPress kursus med kaffe, te og morgenbrød inkluderet. Dette WordPress kursus er for dem, der blot har brug for at få en grundlæggende forståelse indenfor dette CMS, men stadig ønsker værdifuld viden, der kan anvendes i praksis. På kurset får man følgende udbytte:

  • Undervisning i CMS’et og brugen af dette
  • Konkrete tips til, hvordan man kan komme i gang med at sætte sin hjemmeside op.
  • Brugbar vejledning i, hvad der er godt og skidt at gøre – set med SEO-briller.

Hvis man blot ønsker at få det første skub på vejen mod at få sat sin hjemmeside op, kan dette 3-timers WordPress kursus være en god investering. På 3-timers-kurset giver vi kursusdeltagerne et “crash course”, der er fyldt med værdifuld viden, så de efterfølgende er klædt på til at gå i gang med deres hjemmeside med det samme.

Er I flere end 4, der ønsker at deltage fra samme virksomhed? Kontakt os for et tilbud om et skræddersyet kursus hos jer eller for større hold.

Praktisk information

Sted:
Nordlys Marketing, Tuborgvej 5, 2900 Hellerup – København

Nordlys Marketing

Tidspunkt:
WordPress kursus (heldagskursus): 9.00-16.00 (Start kl. 9.15)

 

Pris:
WordPress kursus (heldagskursus): 3.295,- ekskl. moms

Tilmelding:
Brug kontaktformular. Kurset lukkes ved 4 tilmeldte. Tilmelding først gældende ved indbetaling. Information sendes på mail.

Kurserne afholdes i egne lokaler og mere information følger herom ved tilmelding. Der forbeholdes ret til aflysning ved for få tilmeldte.

 

HAR DU SPØRGSMÅL RING NU PÅ60 72 05 60