OM OS

Du er her: Forside » Om os

Vores mission

Nordlys Marketing er et online marketing- og web-bureau, der blev stiftet i foråret 2015. Vi har siden starten oplevet en stærk fremgang, og lever højt på stor kundetilfredshed. Vores arbejde består primært af online marketing-konsulentydelser indenfor SEO (Search Engine Optimization – Søgemaskineoptimering), Google AdWords, Google Analytics, samt web-udvikling. Vi tilbyder hovedsageligt disse ydelser til små- og mellemstore virksomheder, da det er indenfor disse segmenter, vi mener, vi kan levere den største værdi.

 

Online marketing med fokus på forretningsudvikling

I dag findes der et hav af bureauer, der tilbyder online marketing. Forskellen på den typiske tilgang til online marketing i forhold til vores tilgang til dette er, at vores succeskriterie og primære formål ikke kun rækker til at gøre, hvad der står i online marketing-bøgerne, men også til at have blik for kundens forretning. Vi mener nemlig, at vores succes er afhængig af kundens succes. Derfor stræber vi altid efter at levere arbejde, der skaber resultater – resultater, der kan mærkes positivt på kundens forretning. Vi går stålsat efter at levere resultater, der har en positiv effekt på kundens omsætning og ROI (Return On Investment). Derfor er det fra første møde med kunden et mål at bidrage til vækst i dennes forretning.

 

Værdiskabelse gennem nærværende dialog i øjenhøjde

Vi mener, at vi kan skabe de bedste resultater, hvis vi prioriterer at sætte os ind i kundens forretning og være i tæt dialog. Herigennem kan vi indledningsvist og løbende få en idé om, hvilken forretning, vores kunde driver, så vi kan fokusere vores arbejde med øje for brand, kultur, online strategi og målgrupper. For at gøre dette muligt, er det nødvendigt at have en nærværende dialog med kunden, så vi kan identificere behov og forventninger. Vi kan på denne måde finde frem til, hvad vi skal levere for at leve op til disse, og dernæst eksekvere på dette. Også her skal alt vores arbejde være 100% målrettet efter at have den størst mulige positive effekt på kundens forretning. Vi føler os personligt ansvarlige for det vi leverer, og placerer ikke kunden i et system, hvor der er uvished omkring, hvad der bliver leveret.

 

Vores vision

Vi hos Nordlys Marketing har en vision om at bidrage til at oplyse og uddanne virksomhedsledere og marketingmedarbejdere inden for online marketing og webudvikling. For ganske vist er vores fokus i dagligdagen at yde konsulentbistand og produkter af højeste kvalitet og på en gennemsigtig måde. Men sideløbende med dette arbejde, er én af vores store prioriteter at informere og gøre det forståeligt, hvad vi leverer, og hvordan vi gør det.

I disse år er online marketing – herunder SEO – en ugennemsigtig størrelse, der ikke er udpræget kendskab til blandt virksomhedsledere og medarbejdere. Derfor er der mange, der ikke har nogen chance for at vurdere kvaliteten af det arbejde online marketing-bureauer foretager sig.

Det betyder desværre at nogle vælger at udnytte dette manglende kendskab, hvilket har store konsekvenser for den kvalitet, der bliver leveret. Denne ugennemsigtighed vil vi i Nordlys Marketing ændre på. Vi mener, at online marketing skal være lige så gennemsigtig som enhver anden type forretningsdisciplin. Vi tror på, at det skal være muligt for flere at være i stand til, at – hvis ikke selv lave online marketing, såsom fx SEO – så i hvert fald udvide kendskabet på området, så man bedre kan vurdere kvaliteten af det arbejde, man betaler for.

Vi hos Nordlys Marketing vil øge gennemsigtigheden på online marketing-området ved at uddanne, informere og oplyse de kunder og andre virksomheder vi er i kontakt med. Udover dette vil vi også skabe mere gennemsigtighed gennem diverse online marketing-kurser, så kunden opnår en bedre forståelse for området, så denne bedre kan vurdere vores arbejde, arbejdet, der bliver gjort fremover, samt blive bedre i stand til selv at opnå succes online.

Daniel Hansen

Salg og udvikling, Ba.IT

[email protected]

Christoffer Poulsen

Teknik og udvikling, Ba.IT

[email protected]

Thomas Hvims

Stifter, Salg og markedsføring, Cand.IT

[email protected]

Vi støtter gode initiativer:

co2-neutralt-website-nordlys-marketing

Miljøvenligpakning
csr-maerket logo

Stop Papirspild mærket