Om os

Du er her: Hjem » Om os

Vores mission

Nordlys Marketing er et online marketing- og web-bureau, der blev stiftet i foråret 2015.

Vi har siden starten oplevet en stærk fremgang, og lever højt på stor kundetilfredshed. Vores arbejde består primært af online marketing-konsulentydelser indenfor SEO, Google Ads, Google Analytics samt web-udvikling.

Vi tilbyder hovedsageligt disse ydelser til små- og mellemstore virksomheder, da det er indenfor disse segmenter, vi mener, vi kan levere den største værdi.

Online marketing med fokus på forretningsudvikling

I dag findes der et hav af bureauer, der tilbyder online marketing. Forskellen på den typiske tilgang til online marketing i forhold til vores tilgang til dette er, at vores succeskriterie og primære formål ikke kun rækker til at gøre, hvad der står i online marketing-bøgerne, men også til at have blik for kundens forretning. Vi mener nemlig, at vores succes er afhængig af kundens succes. Derfor stræber vi altid efter at levere arbejde, der skaber resultater – resultater, der kan mærkes positivt på kundens forretning. Vi går stålsat efter at levere resultater, der har en positiv effekt på kundens omsætning og ROI (Return On Investment). Derfor er det fra første møde med kunden et mål at bidrage til vækst i dennes forretning.

Daniel
Hansen

Teknik og udvikling,
Ba.IT

[email protected]

Christoffer
Poulsen

Teknik og udvikling,
Ba.IT

[email protected]

Thomas
Hvims

PPC, SEO og analyse,
Cand.IT

[email protected]

Andreas
U. Christensen

PPC, SEO og UX,
Cand.merc.Fil

[email protected]

Vi er et lille sammentømret team af kompetente folk, med hver vores speciale områder, der altid er villige til at gå den ekstra mil for at nå i hus med de mål, vi har sat os sammen med vores kunder.

SKAL VI HJÆLPE MED JERES MARKEDSFØRING? – LAD OS TAGE EN SNAK OM JERES MULIGHEDER

RING NU PÅ: 60 72 05 60

Vores vision

Vi hos Nordlys Marketing har en vision om at bidrage til at oplyse og uddanne virksomhedsledere og marketingmedarbejdere inden for online marketing og webudvikling. For ganske vist er vores fokus i dagligdagen at yde konsulentbistand og produkter af højeste kvalitet og på en gennemsigtig måde. Men sideløbende med dette arbejde, er én af vores store prioriteter at informere og gøre det forståeligt, hvad vi leverer, og hvordan vi gør det.

I disse år er online marketing – herunder SEO – en ugennemsigtig størrelse, der ikke er udpræget kendskab til blandt virksomhedsledere og medarbejdere. Derfor er der mange, der ikke har nogen chance for at vurdere kvaliteten af det arbejde online marketing-bureauer foretager sig.

Det betyder desværre at nogle vælger at udnytte dette manglende kendskab, hvilket har store konsekvenser for den kvalitet, der bliver leveret. Denne ugennemsigtighed vil vi i Nordlys Marketing ændre på. Vi mener, at online marketing skal være lige så gennemsigtig som enhver anden type forretningsdisciplin. Vi tror på, at det skal være muligt for flere at være i stand til, at – hvis ikke selv lave online marketing, såsom fx SEO – så i hvert fald udvide kendskabet på området, så man bedre kan vurdere kvaliteten af det arbejde, man betaler for.

Vi hos Nordlys Marketing vil øge gennemsigtigheden på online marketing-området ved at uddanne, informere og oplyse de kunder og andre virksomheder vi er i kontakt med. Udover dette vil vi også skabe mere gennemsigtighed gennem diverse online marketing-kurser, så kunden opnår en bedre forståelse for området, så denne bedre kan vurdere vores arbejde, arbejdet, der bliver gjort fremover, samt blive bedre i stand til selv at opnå succes online.

Vi støtter gode initiativer:

co2-neutralt-website-nordlys-marketing

Miljøvenligpakning
csr-maerket logo

Stop Papirspild mærket