PRISER OG SAMARBEJDE

Du er her: Forside » Om os » Priser og samarbejde

Vi hos Nordlys Marketing gør en dyd i at levere arbejde, der kan mærkes på bundlinjen. Samtidig forsøger vi altid at være så gennemsigtige som muligt i vores arbejde. Dette gælder også vores prisstruktur. Hvor branchen generelt er præget af at holde priskortene tæt til kroppen, mener vi at det giver bedst mening at være åbne omkring. Vi ønsker nemlig at yde god kunderservice og minimere besværet for kunden lige fra det første besøg på vores hjemmeside.

 

Timepris

Vores basispris ligger på 795 kr. pr. time. 

Selvom vi ikke er de billigste, er det ca. halv pris ift., hvad de dyreste i branchen koster.

Vi kan med rank ryg sige, at vi leverer værdi, der overgår denne timepris adskillige gange.

 

Fast samarbejde

Ønsker man et fast samarbejde, der betales månedligt, har vi en basispris på 725 kr. pr. time.

Ved fast samarbejde arbejder vi som minimum 3 timer pr. måned. Her bliver der ved samarbejdets begyndelse faktureret det aftalte antal timer forud for den første måned, da der er indledende analysearbejde, der skal lægge fundamentet for det fremtidige arbejde. Derefter faktureres der bagudrettet. Selvom branchen generelt er glade for anvendelsen af lange bindings- og opsigelsesperioder, er vi hos Nordlys Marketing ikke tilhængere af dette. Derfor har vi ingen bindinger og ingen opsigelsesperiode på nogen af vores samarbejdsmodeller. Vi mener nemlig, at kunden skal have muligheden for at vælge en anden leverandør øjeblikkeligt, hvis ikke vi leverer tilstrækkelig værdi. Vi lader altså arbejdet tale for vores sag, hvilket medfører en konstant stræben efter at forbedre vores online marketing-ydelser og service. Vi tilbyder en række forskellige ydelser, såsom f.eks. SEO og AdWords.

 

Klippekort

Hvis man ikke har brug for en fast månedlig samarbejdsmodel, men i højere grad ønsker en “on demand”-løsning, er det muligt at købe klippekort til online marketing og webudvikling. Om vi skal lægge fokus på at forbedre hjemmesiden SEO-mæssigt, hjælpe med opsætning af AdWords-annoncer eller noget helt tredje, er helt op til kunden selv.

Vi tilbyder klippekort helt ned til 5 timer (3.775 kr.), og giver 10% rabat ved køb af 10 timer (7.155 kr.) og 15% ved køb af 20 timer (13.515 kr.) og derover. 

Her forudbetaler kunden for det antal timer, klippekortet skal være på. På denne måde kan kunden nøjes med at kontakte os og bruge vores hjælp til når det passer ind i tidsplanen og arbejdet. Læs mere her om vores klippekort til online marketing og webudvikling