Online marketingkonsulent

Du er her: Hjem » Online marketingkonsulent

Konkret og salgsorienteret strategisk rådgivning

 

Vi hos Nordlys Marketing laver ikke online marketing for online marketings skyld.

Formålet med det hele er, at vi skal hjælpe kunderne med at blive i stand til at opnå deres overordnede mål.

Vi er nemlig af den overbevisning, at stilstand er tilbagegang. Derfor er vores arbejde ikke udført med henblik på vedligeholdelse, men i højere grad øget salg og vækst gennem online marketing.

SKAL VI STÅ FOR JERES ONLINE MARKETING?

Opnå øget salg for jeres virksomhed

RING NU PÅ60 72 05 60

Så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder

Et uudnyttet potentiale

Mange er ikke bevidste om potentialet, der ligger i at investere i sin online marketing på korrekt vis. Nogle har prøvet at investere i online marketing, men har måske ikke fået det ønskede udbytte. Dette kan være grundet mange ting. Vi oplever ofte, at den helt store synder er manglende viden på området, hvilket resulterer i spildt arbejde og penge. Men hvis man får hjælp af en kyndig på området, kan det bidrage effektivt til opnåelsen af virksomhedens overordnede mål.

Korrekt udført online marketing fører til øget salg

I dag er forretningsmål – herunder økonomiske mål – og online marketing ofte to uadskillelige områder. Dét er der mange, der ikke tænker over.

Der ligger altså et stort uudnyttet forretningspotentiale for mange virksomheder.

Derfor mener vi det er relevant at tilbyde en online marketingkonsulent-service. En service, hvor virksomheder kan blive guidet til at forene deres online marketing med opnåelsen af de overordnede forretningsmål.

Sætter man sin online marketing korrekt op, kan det virkelig gøre en stor forskel for ens økonomiske performance. For eksempel kan man opnå særdeles stor fremgang jo højere man er rangeret i Google. Hele 91,7% af alle klik går nemlig til hjemmesider, der er rangeret på s. 1 i Google. Her er altså mange potentielle kunder at hente. Vores online marketingkonsulent kan derfor hjælpe med både at sætte mål, men også hvordan disse bliver opnået. Læs mere om vores ydelse “Søgemaskineoptimering (SEO)”, hvis I ønsker hjælp til at nå til tops i Google.

Rådgivning med øje for øget salg gennem online marketing

Gennem strategisk rådgivning hjælper vores online marketingkonsulent altså virksomheden med at effektivisere deres nuværende online marketing. På en måde så denne bidrager til øget salg og opnåelsen af virksomhedens overordnede forretningsmål. Her er der ingen forslag om dyre “long shots”, men derimod forslag, der fører til størst mulig værdi for pengene. Vi ved nemlig hvor stram økonomien kan være i en lille virksomhed.

Vi har lanceret denne online marketingkonsulent-service til små- og mellemstore virksomheder. Vi ved nemlig, hvor store økonomiske fordele det kan have, hvis man investerer korrekt i sin online marketing. Dette angår både det økonomiske og selve udførelsen af arbejdet. Forbrugere og virksomheder handler nemlig på internettet som aldrig før. Men det handler ikke alene om investering, men også om at gøre det klogt og korrekt, så hver krone og indsats bliver brugt så effektivt som muligt.

Det er dét vores online marketingkonsulent kan hjælpe jer med.

Ønsker I høje konverteringer i AdWords, kan I læse mere her om vores ydelse: “AdWords-annoncering”.

Online marketingkonsulent med fokus på udvikling af jeres forretning

Skal vores online marketingkonsulent hjælpe jer, vil arbejdet indledes med at undersøge jeres virksomheds målsætninger, og holde disse oppe mod jeres nuværende online marketing.

På baggrund af dette undersøger vores online marketingkonsulent, hvilke tiltag I kan gøre indenfor online marketing, således at det bidrager til opnåelsen af jeres overordnede mål. I denne forbindelse stiller vores online marketingkonsulent skarpt på at identificere konkrete handlinger og fastlægger tidsafgrænsede målsætninger. Alt sammen i samarbejde med jer, så alt er relevant, realistisk, men også ambitiøst.

I denne forbindelse udformer vores online marketingkonsulent en operationel plan til jer, der omhandler, hvilke konkrete handlinger I kan foretage, så det bidrager til- og stemmer overens med opnåelsen af jeres overordnede målsætninger. I denne operationelle plan vil vores online marketingkonsulent også have sat alle de målsætninger op, der er blevet fastlagt i samarbejde med jer. I denne forbindelse vil der også være forslag til implementering, hvor der konkret vil stå vores bud på, hvad I kan gøre for at opnå de målsætninger vi har opsat i samarbejde med jer.

Det vigtigste for os er, at vi kan bidrage med så meget værdifuld viden og rådgivning som muligt, så I kan opnå størst mulig vækst i jeres forretning.

Lidt om processen:

– Indledende dialog med interviews om virksomhedens målsætninger, ambitioner og nuværende online marketing-situation.

– Analyse af, hvilke online marketing-tiltag, der skal fokuseres på for at bidrage til opnåelsen af overordnede virksomhedsmålsætninger.

– I samarbejde med virksomheden udformes en online marketing-strategi med en operationel handlingsplan og tidsafgrænsede målsætninger, hvor vi konkret beskriver, hvilke tiltag virksomheden skal foretage for at nå online marketing-målene, så det dermed bidrager til opnåelsen af virksomhedens overordnede målsætninger.

– Opfølgning efter 3 måneder og eventuelle korrektioner af online marketing-strategi.

Konkret, fleksibel strategi

Hvis I forventer en “corporate” 50-siders detaljeret operationel plan for de næste mange år, der emmer af kompleksitet, er det ikke os I skal kontakte.

Vi hos Nordlys Marketing arbejder nemlig ud fra devisen KISS (Keep It Super Simple).

Vi ved at vores kunder er små- og mellemstore virksomheder, og derfor ikke har brug for, eller får gavn af, uendeligt lange strategiske planer. I vores kunders virksomheder, kan alt ændre sig fra uge til uge, og det betyder, at det er nødvendigt med agile strategiske planer, der muliggør korrektioner, så strategien følger med virksomhedens udvikling.

Derfor sørger vores online marketingkonsulent for at levere rådgivning og planer, der er handlingsorienterede, værdifulde og fleksible. På denne måde gør vi det muligt, at I selv kan foretage ændringer løbende, så mål og implementering følger jeres udvikling. Målene skal nemlig heletiden fungere som en gulerod, der hverken er for langt væk eller for tæt på.

Bestil en online marketingkonsulent idag

Hvis I mener, at det kunne være relevant for jer og jeres virksomhed at få hjælp af en online marketingkonsulent til at vise jer, hvordan I kommer tættere på øget salg, så I kan opnå jeres forretningsmål, så er I meget velkommen til at kontakte os for en indledende og uforpligtende snak.

Ønsker I at blive bedre rustet til selv at klare jeres online marketing, udbyder vi kurser i bl.a. SEO, Google Ads og Analytics. Hvis man ønsker kompetencer indenfor alle områder, er det også muligt at tilmelde sig det overordnede kursus: “Online Marketing”. Læs mere her

 

LAD OS STÅ FOR JERES ONLINE MARKETING

Opnå øget salg for jeres virksomhed

RING NU PÅ60 72 05 60

Så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov og muligheder

GRATIS POTENTIALEANALYSE 

Kontakt os for et godt tilbud og en gratis foranalyse

Fremsendes på mail