PRIVATLIVSPOLITIK

Ejeroplysninger

Nordlys Marketing
Strandvejen 125
2900 Hellerup, København
Telefon: 60 72 05 60
Email: info@nordlysmarketing.dk

 

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor

Kommentarer

Hvis du skriver en kommentar på hjemmesiden, bliver den information du har indtastet i kommentarboksen samt din IP-adresse og browser-information gemt, for at afhjælpe spam-kommentarer.

En anonymiseret streng, der er oprettet fra din email-adresse (også kaldet hash), kan leveres til Gravatar-tjenesten for at se, om du bruger denne. Gravatar-servicepolitikken er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar er dit profilbillede synligt for offentligheden i forbindelse med din kommentar.

Ønsker du at få slettet den data vi evt. har om dig i forbindelse med en kommentar, så send en mail til support@nordlysmarketing.dk.

Kontaktformularer

Kontaktformularerne på siden gemmer ikke dine oplysninger, men sendes i stedet det skrevne videre til krypteret mail, hvorved informationen ikke kan anvendes af andre systemer. Af samme årsag beder vi kun om personlig information som din mail (for at kunne besvare henvendelsen) samt dit navn, hvilket er valgfrit, hvad du taster her. Disse personoplysninger bliver kun indsamlet, gemt og behandlet iht. gældende lovgivning, og hvis du giver samtykke hertil.

Cookies

En cookie er en lille fil, der gemmes i din browser for at opnå den bedste oplevelse af en hjemmeside. Når du f.eks. trykker “Tilbage” for at gå til forrige side, så er det Cookien, der huskede den information omkring, hvor du kom fra. Ligeledes når du handler på en webshop og ikke gennemfører købet, så kan du komme tilbage senere, hvor siden har husket, hvor langt du kom.

Vi anvender cookies for at siden kan fungere og vores besøgende får den bedst mulige oplevelse.

Hvis du skriver en kommentar på vores hjemmeside, kan du vælge at gemme dit navn, din emailadresse og din hjemmeside i cookies. Dette er tiltænkt en bekvemmelighed, så du ikke behøver at udfylde dine oplysninger igen, når du skriver en anden kommentar. Disse cookies varer i et år. Websitet benytter sig af cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte følgende:

Google Analytics

Vi bruger webanalyseværktøjet, Google Analytics, til at måle trafikken på vores hjemmeside. Derfor sættes der en cookie fra denne, som sender informationen videre til overordnet statistik.

Vil du gerne have denne information slettet. så kan du på Google’s eget værktøj slette dine data her:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Wordfence

Vi bruger plugin’et Wordfence til at sikre vores hjemmeside mod hacker-angreb. Wordfence registrerer og opbevarer den besøgendes IP-adresse.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Ønsker du at slette cookies, så kan du på minecookies.org læse en vejledning til, hvordan du selv kan gøre dette:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil indholdet kunne blive mindre relevante for dig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, gratis analyser/rapporter m.m., samt øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhedsnavn, hjemmesideadresse (URL), besked, emne, bemærkninger og yderligere information.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev og gratis rapporter/-analyser, som du har skrevet dig op til. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i punkt 2 ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.