Google Ads Kursus

Du er her: Hjem » Kurser » Google Ads Kursus

LÆR HVORDAN DU PROFESSIONELT ARBEJDER MED ANNONCERING I GOOGLE PÅ EN HEL DAG

Tilmelding til vores Google Ads (Adwords) kursus gøres nederst på siden

På dette Google Ads kursus lærer man på én dag (7 timer), hvordan man sætter kampagner op, lægger strategi for annoncerne, optimerer og udvikler sin konto.

Vores Google Ads kursus er henvendt til dem, der ingen erfaring har på området eller ønsker at genopfriske tidligere erfaringer og oplæring. Vi ender på et ret avanceret niveau, så man er klædt godt på til at arbejde med egne annoncer og skabe (endnu mere) salg.

Bliv i stand til på egen hånd at styre og vurdere kvaliteten af arbejdet for jer.

Vores Google Ads kurser

Heldagskursus

Pris pr. pers. 3.295,- ekskl. moms

– 4 pladser pr. gang
– Kl. 9.00-16.00
– Fuld forplejning
– Materiale tilsendt efter kurset

Reservér din plads i dag

Ved tilmelding kontaktes du altid efterfølgende telefonisk for at snakke om niveau og specifikke ønsker.

Vi tilretter heraf materialet til kursisterne på dagen.

Har du spørgsmål eller andet inden din tilmelding, så kontakt os gerne på [email protected] eller tlf. 60 72 05 60

VORES GOOGLE ADS KURSUS ER FOR DIG, DER…

Google AdWords kursus med hands-on og øvelser i løbet af dagen.

… Ønsker at forstå, hvordan AdWords virker og svar på spørgsmålet: hvordan fungerer Google AdWords systemet?

… Ønsker at varetage og styre annoncerne på egen hånd

… Ønsker at føre en mere kvalificeret dialog med sit digitale bureau

… Sidder i en marketingafdeling og vil opkvalificere sig i digital markedsføring

… Er selvstændig og skal i gang med markedsføring

… Ønsker at skabe mere trafik og salg fra sin hjemmeside

HVORFOR LÆRE GOOGLE ADS?

– AdWords er annoncerne øverst i Googles søgeresultater (markeret med grøn “Annonce”), og dermed annoncer de fleste er bekendte med og har prøvet at klikke på – bevidst eller ubevidst. Hver gang vi klikker føres vi ind på en hjemmeside, som matcher den søgning vi netop har foretaget, og hjemmesiden har nu mulighed for at skabe et salg gennem dit besøg.

Vi klikker ofte på det, som matcher vores efterspørgsel, og her er annoncerne præcis i øjenhøjde i det øjeblik vi leder efter en vare eller service. De fanger vores interesse, og de gode annoncer skuffer ikke når vi lander på hjemmesiden.

Med andre ord, så har vi stor sandsynlighed for at skabe betalende kunder, da de netop LEDER efter den var vi sælger – Så bliver det faktisk ikke nemmere.

Men konkurrencen kan være stor og kun ét klik væk (tilbage til Google fra din hjemmeside), så vi skal gøre det godt – HELE vejen.

Her starter arbejdet med annonceringsværktøjet. Vi skal vinde kunden i første omgang – men KUN de kunder vi tjener penge på. Her er det yderligere vigtigt at være skarp i sin opsætning, da vi ellers kan betale (mange) penge for besøg, som ikke giver salg.

Lyder det bekendt? Så er netop dette Google AdWords kursus for dig.

Opnå viden, der skaber leads

På vores Google AdWords kursus vil vi arbejde praktisk med håndgribelige og konkrete cases og eksempler. Helt fra den nye shop, som skal i gang med at brande sig og sine produkter til den store og kørende shop, som gerne vil gøre sin online-forretning til en mere profitabel én af slagsen.

Her er det afgørende at forstå fundamentet og funktionerne, og vi diskuterer det hele hen ad vejen.

På vores Google AdWords kursus vil vi også introducere en række værktøjer, som gør arbejdet lettere og mere overkommeligt.

3-timers Google Ads kursus

Har man for travlt med forretningen til at afsætte en hel dag, eller kun har brug for et ”crash course”, tilbyder vi også 3-timers Google kurser med kaffe, te og morgenbrød inkluderet. Dette Google Ads kursus er for dem, der blot har brug for at få en grundlæggende forståelse, men stadig ønsker værdifuld viden, der kan anvendes i praksis. På vores Google Ads kursus får man følgende udbytte:

  • Undervisning i brugen af annonceringsplatformen
  • Konkrete tips til, hvordan man kan komme i gang
  • Brugbar vejledning i, hvad der er godt og skidt at gøre

Hvis man f.eks. har hyret et online marketing bureau, kan et 3-timers-kursus vise sig at være en god investering, hvis man ønsker at blive i stand til at vurdere bureauets resultater. Hvis ikke man har noget bureau til at tage sig af sin online marketing, men i stedet selv vil i gang, er dette 3-timers kursus en god start mod mere synlighed og flere kunder.

Er I flere end 4, der ønsker at deltage fra samme virksomhed? Kontakt os for et tilbud om et skræddersyet kursus hos jer eller for større hold.

Praktisk information

Sted:
Nordlys Marketing, Tuborgvej 5, 2900 Hellerup – København

Nordlys Marketing

Tidspunkt:
Google AdWords kursus (heldagskursus): 9.00-16.00 (Start kl. 9.15)


Pris:
Google AdWords kursus (heldagskursus): 3.295,- ekskl. moms

Tilmelding:
Brug kontaktformular. Kurset lukkes ved 4 tilmeldte. Tilmelding først gældende ved indbetaling. Information sendes på mail.

Kurserne afholdes i egne lokaler og mere information følger herom ved tilmelding. Der forbeholdes ret til aflysning ved for få tilmeldte.