Analytics-konsulent

Du er her: Hjem » Konsulentydelser » Analytics-konsulent

Bestil et besøg i jeres virksomhed fra en af vores Google Analytics-konsulenter og få dyb indsigt i jeres hjemmeside og forretning på nettet. Vi checker jeres setup inden besøget, så vi er sikre på, at data spores korrekt og vi i fællesskab tolker på et sandt billede.

Vores Analytics-konsulent vil bl.a. afdække

  • Setup og tracking samt evt. nye konverteringspunkter
  • Detaljeret indsigt i jeres målgruppe
  • Dyb indsigt i performance på målgruppe i fht. Trafikkanaler
  • Evaluering af jeres hjemmeside(r) i forhold til konverteringer og tid på siden
  • Forbedringspotentiale i forhold til konkurrenter
  • Undervisning i brugen af Analytics efter behov
  • Hjælpe med en strategi for brugen af analytics og udtræk af nøgle-data
  • Øvrigt efter behov

Derfor skal du hyre en Google Analytics-konsulent

Google Analytics er det mest udbredte webanalyseværktøj i verden og gratis stillet til rådighed fra Google. Værktøjet giver Google en mulighed for at indhente brugerdata på tværs af lande og brancher, som de i sidste ende selv anvender til at forbedre deres platforme. Det er med andre ord et afgørende værktøj for Google selv og derfor bruger de mange ressourcer til at konstant at forbedre på det – og det kommer os til gode.

Det giver en uvurderlig indsigt i ens forretning, og med gangske få udtræk kan vi finde tendenser, som kan betyde stor indvirkning på indtjeningen. Både i positiv og negativ retning. Indsigten gør dog, at vi kan handle på den og ændre den til det bedre – eller endnu bedre.

Af samme årsag har vi som konsulentbureau også arbejdet i mange år med Google Analytics og webanalyse. De klassiske former for markedsføring som TV, radio og trykte medier kan ikke levere samme indsigt i din målgruppe og dens performance da de kun kan sige (til nogen grad), hvem deres kernemålgruppe er – og det er så dem man når.

Vi arbejder metodisk og grundigt gennem dialog med jer, så vi finder ind til kernen af forretningen og identificerer de væsentligste tiltag for færrest midler. Hernæst forbedre på dette og give indsigt til øvrige aktiviteter.

Kontakt os i dag for et tilbud og et besøg i jeres virksomhed.

Se også vores andre konsulentydelser: SEO-konsulent og AdWords-konsulent

GRATIS POTENTIALEANALYSE 

Kontakt os for et godt tilbud og en gratis foranalyse

Fremsendes på mail