Google Analytics Kursus

Du er her: Hjem » Kurser » Google Analytics Kursus

Lær hvordan man bruger Google Analytics med henblik på salg og konverteringer

Tilmeld dig til vores Google Analytics kursus længere nede på siden

Med vores Google Analytics kursus får man et dybdegående kendskab til, hvordan kunder og besøgende anvender ens hjemmeside. Denne indsigt gør én i stand til at forbedre hjemmesiden og øge antallet af køb og henvendelser.

Man lærer på dagen at sætte værktøjet korrekt og fuldstændigt op efter de behov der individuelt er. Samtidig får man klarlagt alle mulighederne, der er, og vist avanceret brug af rapporterne.

Bliv i stand til at vurdere din hjemmesides performance.

Vores Google Analytics kurser

Heldagskursus

Pris pr. pers. 3.295,- ekskl. moms

– 4 pladser pr. gang
– Kl. 9.00-16.00
– Fuld forplejning
– Materiale tilsendt efter kurset

Reservér plads på vores google analytics kurser i dag

Ved tilmelding til dette Google Analytics kursus kontaktes du altid efterfølgende telefonisk for at snakke om niveau og specifikke ønsker.

Vi tilretter heraf materialet til kursisterne på dagen.

Har du spørgsmål eller andet inden din tilmelding, så kontakt os gerne på [email protected] eller tlf. 60 72 05 60

Vores Google Analytics kursus er for dig, der…

Google Analytics kursus med øvelser og analyser af egen side.
… Ønsker at forbedre egen eller virksomhedens hjemmeside mod bedre salg og konverteringer

… Ønsker at lære alle funktionerne og sætte rapporter op

… Ønsker at forstå brugeradfærd og lave tiltag, som imødekommer disse

… Ønsker at hente data omkring demografi og brugergruppe til anden markedsføring

… Arbejder med flere markedsføringskanaler, og ønsker indsigt i hver af disse

HVORFOR LÆRE GOOGLE ANALYTICS?

Google Analytics er et statistik- og analyseværktøj, som gratis stilles til rådighed for alle hjemmesideejere af Google. Det er det mest udbredte webanalyseværktøj i verden med over 300 mio. installationer og det udvikles og forbedres løbende. (Opret jer gratis hos Google her)

Med dette analyseværktøj er det muligt at analysere trafikken til, fra og på hjemmesiden man ejer. Og på baggrund af den data udvikle siden og forbedre den og give de besøgende den bedst mulige oplevelse. Denne indsigt kan være afgørende for den videre succes for siden.

Informationerne som hentes fra Analytics kan også bruges i den øvrige markedsføring, da tallene viser, hvem, hvad og hvorfor folk handler som de gør. Dermed er der tale om et værktøj som kan bruges til både onsite og offsite brugeranalyse.

Har I en idé om, hvem jeres målgruppe er? Så kan Analytics be- eller afkræfte dette – og bidrage med at nuancere dette billede. Lær hvordan man bruger redskabet i vores Google Analytics kursus, og bliv i stand til at identificere målgrupper og meget andet.

Google Analytics kursus med teori og praksis

Vores Google Analytics kursus er bygget op omkring en løbende blanding af teori og praksis, hvor alle de tekniske begreber, strategier og rapporter vil blive gennemgået. Det betyder, at vi på dagen vil arbejde med og analysere os frem til de første tiltag på jeres hjemmeside.

På vores Google Analytics kursus er vi højst 6 personer pr. gang, hvilket giver meget rum til spørgsmål og diskussion af erfarne problemstillinger.

3-timers-kursus i Google Analytics

Har man for travlt med forretningen til at afsætte en hel dag til et Google Analytics kursus, eller kun har brug for et ”crash course”, tilbyder vi også 3-timers-kurser med kaffe, te og morgenbrød inkluderet. Dette kursus er for dem, der blot har brug for at få en grundlæggende forståelse, men stadig ønsker værdifuld viden, der kan anvendes i praksis. På vores Google Analytics kursus får man følgende udbytte:

  • Undervisning i Analytics og brugen af denne
  • Konkrete tips til, hvordan man sætter det hele korrekt op
  • Brugbar vejledning i, hvad der er godt og skidt at gøre

Hvis man f.eks. har hyret et online marketing bureau, kan et 3-timers-kursus vise sig at være en god investering, hvis man ønsker at blive i stand til at vurdere bureauets resultater. Hvis ikke man har noget bureau til at tage sig af sin online marketing, men i stedet selv vil i gang, er dette 3-timers kursus en god start mod større analytisk indsigt i brugeradfærden og målgrupperne.

Er I flere end 4, der ønsker at deltage i vores kursus i Google Analytics fra samme virksomhed? Kontakt os for et tilbud om et skræddersyet kursus afholdt hos jer eller for større hold.

Praktisk information

Sted:
Nordlys Marketing, Tuborgvej 5, 2900 Hellerup – København

Nordlys Marketing

Tidspunkt:
Google Analytics kursus (heldagskursus): 9.00-16.00 (Start kl. 9.15)


Pris:
Google Analytics kursus (heldagskursus): 3.295,- ekskl. moms


Tilmelding:
Brug kontaktformular. Kurset lukkes ved 4 tilmeldte. Tilmelding først gældende ved indbetaling. Information sendes på mail.

Kurserne afholdes i egne lokaler og mere information følger herom ved tilmelding. Der forbeholdes ret til aflysning ved for få tilmeldte.