Backup af hjemmeside

Du er her: Hjem » Udvikling og Support » Backup af hjemmeside

Backup og sikkerhedskopiering

Nettet bruges i dag mere end nogensinde til at hente information og handle.

Da mange virksomheder i dag opbevarer hovedparten af alle data på servere eller via cloud-baserede løsninger, er der et stadig stigende behov for at investere i IT-sikkerhed. Hvis ikke man sikrer sig tilstrækkelig, kan det have alvorlige konsekvenser for forretningen. Set med økonomiske briller, kan en investering i IT-sikkerhed, såsom f.eks. backup af en hjemmeside, vise sig at medføre store besparelser, i tilfælde af hacker-angreb. Man har over de seneste år oplevet, hvor dyrt det har været for virksomheder at blive hacket grundet utilstrækkelig IT-sikkerhed.

Dette sikkerhedsbehov vil vi i Nordlys Marketing adressere.

 Hvis man har en WordPress-hjemmeside, så tilbyder vi også backup af denne. Læs mere her

Fokusér på kerneforretningen – uden bekymringer

En virksomheds hjemmeside er dens billede udadtil, og mange – i sær webshops – er dybt økonomisk afhængige af, at deres hjemmeside fungerer optimalt. I takt med at stadig flere forbrugere og virksomheder handler på internettet, er der større mængder af data i omløb end nogensinde før. Derfor er det essentielt at tage en backup af hjemmeside, så denne, samt person- eller virksomhedsfølsomme data ikke går tabt i tilfælde af hacker-angreb. Dette værende både af hensyn til forbrugerne/kunderne, men også fordi en virksomheds værdi er afhængig af de informationer, de er i besiddelse af, da sådanne informationer kan være mange penge værd.

Meget af den information virksomheder er i besiddelse af, bliver overført via deres hjemmeside – både informationer, som kunder aktivt videregiver, men også informationer om forbrugsmønstre via bl.a. cookies. Alle disse informationer overføres og opbevares ofte på hjemmesider og deres servere, hvilket gør det til et oplagt mål for hackere at gå målrettet efter at enten stjæle eller ødelægge hjemmesider og den tilhørende data. Derfor bør man altid tage lave en backup af hjemmeside.

Vi kan derfor hjælpe med at øge jeres sikkerhed gennem backup af hjemmeside. På denne måde kan I trygt arbejde med jeres kerneforretningen, og vide at jeres hjemmeside og tilhørende data er kopieret og opbevaret et sikkert sted, som I kan tilgå i tilfælde af hacker-angreb.

 

PRISER OG SAMARBEJDE

Vores løsning “Backup af hjemmeside” starter ved 795 kr. ekskl. moms, hvilket er vores timepris.

 

Øg sikkerheden gennem backup af hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud på backup af hjemmeside. Kontakt os via knappen til højre eller ring på 60 72 05 60.

 

BESTIL TILBUD

Kontakt os for et godt tilbud på jeres opgave

Fremsendes på mail