Gendan hjemmeside

Du er her: Hjem » Udvikling og Support » Gendan hjemmeside

Gendan fra uautoriseret adgang

Er jeres hjemmeside hacket eller været udsat for uautoriseret adgang, og er siden nede eller blevet ændret?

Så kan vi hjælpe med at få den tilbage. Giv os et kald, så er vi på sagen:

60 72 05 60

( Udenfor åbningstid kl. 17.00 – 08.00 ring: 26 70 75 82 )

En hacket hjemmeside kan have forskellige grader af alvorlighed. Derfor kræver hvert tilfælde en indledende analyse. Vi vurderer omfanget af skaderne og vender tilbage med en vurdering.

Vi vil løse problemet så hurtigt og smertefrit som overhovedet muligt.

Vi skal typisk bruge 2-3 timer samlet på at:

1. Finde problemet /problemerne

2. Rense siden og

3. Opdatere alt til det nyeste og sikre siden fremadrettet

Vores timepris er 795,- excl. moms. Vi kan indenfor normal åbningstid typisk reagere på 30 min.

Hacket hjemmeside – Hvorfor?

Alle hjemmesider er et potentielt mål for hackere og målrettet skadelig software. Det skyldes, at hjemmesider dels kan indeholde værdifuld information, og dels anvendes til andre formål som fx. at udsende spam-mails og lign.

Er jeres hjemmeside hacket, er det højst sandsynligt ikke af personlige årsager, men blot fordi noget software tilfældigt har fundet jeres side og fundet et kendt sikkerhedshul.

Har man været rigtig uheldig, så kan det også være en faktisk person, som har set en mulighed ved at kompromittere siden. Dette er meget sjældne tilfælde, og 9 af 10 gange er det noget automatisk genereret, der har ændret siden og dens opførsel.

Vi har hjulpet mange, der har haft en hacket hjemmeside, og heldigvis er det i de fleste tilfælde muligt til at genskabe siden præcis, som den var før – og hurtigt.

 

Ring for hjælp på:

60 72 05 60

Hjælp til selvhjælp

Er din hjemmeside blevet hacket eller kompromitteret, og har du mod på at prøve at løse problemet selv, kan du gøre følgende:

1) Identificér problemet. Selvsagt skal du finde ud af, hvor på din hjemmeside problemet er. Er den helt væk, giver problemet sig selv, men det kan også være links der peger på skumle sider eller bare ting, der mangler på siden.

2) De inficerede filer skal fjernes. Er hjemmesiden hacket, skal alt ondsindet fjernes og de inficerede dele repareres. Det kan være såkaldt malware der er lagt ind eller kode kan være blevet ændret direkte, eller nyt indhold lagt på.

Mange hostingselskaber vil hjælpe én på vej ved at lave en mappe med de mistænkelige filer, de har fundet. Dette kan afhjælpe problemet alene, men kør gerne en skanning selv for en sikkerheds skyld.

3) Skift alle passwords. Derefter er det afgørende, at man ændrer sine adgangskoder, både for alle administratorkonti samt for databasen og FTP.

Selvom der ikke er en fysisk person bag “angrebet”, men blot noget software, der har fundet din side, så kan information stadig være givet videre til en 3. part.

4) Opdatér alt. Når siden er renset skal du opdatere alle temaer, plug-ins samt platformen (fx. WordPress) til det nyeste. Dette for at lukke de sikkerhedshuller der måtte være og som allerede er fundet løsninger på.

5) Installér sikkerhed. Samtidig anbefaler vi klart, at man sikrer sin hjemmeside via et af de store sikkerheds-plugins og holder det konstant ajour for at minimere risikoen for at få sin hjemmeside hacket igen.

Vi har stor erfaring, så er jeres hjemmeside hacket, tilbyder vi en sikker hånd med på vejen.

BESTIL TILBUD

Kontakt os for et godt tilbud på jeres opgave

Fremsendes på mail