SEO tekster

Du er her: Hjem » SEO tekster

Lead-generering gennem højere rangeringer

SEO tekster er noget alle med en hjemmeside, kan bruge. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization eller på dansk: Søgemaskineoptimering. SEO er ligesom Google Ads en del af SEM (Search Engine Marketing). Førnævnte er alt arbejdet på og omkring en hjemmeside for at få den til at rangere højere i søgemaskiner som Google. For at gøre førnævnte muligt er det vigtig med godt content på alle undersider, der er velformuleret og rettet mod relevante søgeord.

Vi hos Nordlys Marketing tilbyder at hjælpe dig og din virksomhed med at skrive SEO tekster, der bidrager positivt til mulighederne for højere rangeringer, så I kan få flere leads og salg.

Da Google måler en hjemmeside på flere hundrede parametre, når de skal beslutte rangeringer, er det ikke nok med gode SEO tekster. Det er dog ét af de vigtigste aspekter at tage seriøst, og derfor er det et uundværligt sted at investere – enten sin egen tid eller i et bureau, der kan klare opgaven for én.

 

Vi målretter din SEO tekst mod søgemaskinerne

Vi har oplevet at nogle af vores kunder har foretrukket at skrive deres indhold selv, og så få os til at målrette det specifikke, strategiske søgeord. Vi har oplevet særdeles positive resultater med dette. Vi tilbyder også dig og din virksomhed at forme og målrette indholdet på jeres undersider, så de muliggør højere rangeringer i Google.

Søgemaskineoptimeret content kan være svært at skrive, da der er en særdeles hårdfin balance mellem optimeret indhold ift. søgemaskineoptimering, og content, der på velformuleret vis formår at sælge varen. Denne balance tager vi seriøst. Derfor vil vi prioritere at sætte os ind i din forretning, kulturen, visionen og missionen, samt være i løbende dialog med dig omkring, hvad du synes om de SEO tekster, vi skriver for dig.

SEO tekster skal ikke kun være optimerede for søgemaskinerne

Der er flere aspekter man skal være opmærksom på, når man skriver en SEO tekst:

 

  1. Producér velformuleret content
  2. En SEO tekst skal sælge varen
  3. Strategiske fokussøgeord og sekundære søgeord skal indtænkes i SEO tekst produktionen

Kandidatuddannede medarbejdere indenfor IT og erhvervsfilosofi sikrer kvalitet

I Nordlys Marketing har vi både kandidatuddannede indenfor IT og indenfor erhvervsfilosofi, hvilket giver os en unik række af redskaber, vi kan bruge for at både det tekniske og forretningsmæssige er indtænkt i den pågældende SEO tekst. På denne måde er vores tekstprodukter både optimeret ift. søgemaskiner som Google, og samtidig optimeret ift. salg og markedsføring. På denne måde får du content, der fænger de besøgende på hjemmesiden, og dermed holder dem længere på hjemmesiden. Dette vil øge mulighederne for flere leads og salg.

Vores timepris ligger på 795 kr. ekskl. moms.

Kontakt os i dag via kontaktformularen forneden eller ring til osfor en uforpligtende samtale og tilbud.

BESTIL TILBUD

Kontakt os for et godt tilbud på jeres opgave

Fremsendes på mail