MARKEDSFØRINGSKONSULENT

Du er her: Forside » Vi tilbyder » Konsulentydelser

Bredt marked med lille gennemsigtighed

SEO priser kan variere meget, alt efter hvor man leder. Er der tale om en freelancer eller et bureau kan der være stor forskel på SEO pris niveauet. Flere og flere beskæftiger sig med søgemaskineoptimering og barriererne for at komme i gang er relativt lave. Den SEO pris, man betaler bør i alle tilfælde afspejle det arbejde, der lægges.

Vores SEO priser

Enkeltstående arbejde: 795 kr./time

Fast samarbejde: 725 kr./time

Men hvad koster SEO egentlig generelt? Det er et spørgsmål, der er svært at svare på, da mange skjuler deres prisniveauer. Denne ugennemsigtighed kan gøre det svært for potentielle kunder at gennemskue, om der er tale om gode SEO priser eller ej. Vi lægger vægt på at vores SEO optimering priser afspejler dét, man får for dem. 

 

Det er ikke kun den givne SEO pris, der er ugennemsigtig, men også, hvad der egentlig bliver leveret. Online marketing er en disciplin, der er relativt ny. Derfor er viden om online marketing også forbeholdt et fåtal. Dette har konsekvenser for mange, da det er de færreste, der kan vurdere kvaliteten af det arbejde, der bliver foretaget.

 

Vi deler vores viden med kunderne

Hvad er godt og skidt at gøre inden for søgemaskineoptimering? Og hvad kan man forvente mht. resultater og SEO priser? Det er dét, der er mange, der ikke kan vurdere, hvorfor flere og flere har dårlige oplevelser med, hvad der reelt bliver leveret. Dette kan være fordi der er urealistiske forventninger om, hvad der kan leveres, men kan også være fordi nogle bureauer vælger at udnytte den manglende viden på området, og derfor mener, de kan tillade sig at gøre mindre end lovet. 

Hos Nordlys Marketing er vi mere gennemsigtige end andre bureauer. Vi prioriterer derfor i høj grad at forventningsafstemme med kunden inden påbegyndelsen af arbejdet. Det betyder, at de får en idé om arbejde ift. SEO priser, så de inden påbegyndelsen af arbejdet kan tage stilling til, om det er noget de ønsker eller ej. I denne forbindelse har vi også valgt at lægge vægt på at dele vores viden, så vores kunder har en idé om, hvor de skal kigge, når de skal vurdere kvaliteten af vores og andre bureauers arbejde.

Her er vores SEO priser

Denne gennemsigtighed giver sig også til udtryk i vores holdning til priser. Vores SEO priser ligger på 795 kr./time for enkeltstående samarbejde og 725 kr./time for fast samarbejde. Og for at du kan få en idé om, hvorvidt dette SEO pris niveau er billigt eller dyrt, kan vi nævne, at det hverken er det billigste eller det dyreste, der findes på markedet.

Her kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde indenfor SEO:

Hvis du kunne tænke dig en gratis potentialeanalyse af din hjemmeside, eller et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig snarest.

GRATIS POTENTIALEANALYSE 

Bestil analyse af jeres hjemmesides synlighed

Analysen udarbejdes manuelt med skræddersyede anbefalinger og fremsendes på mail

Valgfrit: Ønsker særligt fokus på