Brug HTML-symboler til at pifte din title op

af | SEO

Du er her: Blog » Brug HTML-symboler til at pifte din title op

HTML-symboler pifter din title og meta op

De gode pladser i Googles søgeresultater er der stor rift om – og med rette. De gode placeringer kan nemlig give rigtig meget trafik til din side, men du kan faktisk påvirke udfaldet med en smule adfærdspsykologi. Det er her at HTML-symboler kommer ind i billedet.

 

HTML-symboler og tegn bringer liv til dine tekster

Nu tænker du nok: “Er de symboler ikke et levn fra 90’erne?”. Jo, men de virker stadig overraskende godt den dag i dag, og kan gøre netop dit budskab og udtryk en smule skarpere og mere friskt end dine konkurrenters. I sidste ende er det dog en smagssag, men der er ingen tvivl om at det har en positiv effekt. Hvis du synes, det er lidt for meget at det gode, så kan du altid vælge nogle, som har et lidt mere neutralt udtryk.

Derfor skal du bruge HTML-symbolerne: Selvom du kæmper om de gode pladser i toppen af Google, så kan en placering på 2. pladsen sagtens være lige så god som en førsteplads – den kan i hvertfald skaffe lige så meget trafik til sit site. Det er nemlig kun statistisk, at folk klikker mest på de øverste og så falder klikraten ned ad i takt med at placeringerne falder.

Men det skyldes i høj grad, at folk tit er dovne og blot klikker på det, der er ligefor. Men ser man på søgeresultaterne på første- og andenpladsen, så kan man i mange tilfælde “vinde” brugeren med en title og meta-beskrivelse, som bare ser mere spændende ud og som så ender med at få klikket i stedet for konkurrenten på førstepladsen.

 

HTML-symboler, som kan bruges i din title og meta

Det er ikke alle HTML-symboler, der kan anvendes i dit title-tag og din metabeskrivelse. Det er kun nogle bestemte, og vi har her gjort det nemt og samlet dem, du kan anvende. Vores favoritter er selv de mere neutrale, som på enkel vis formår at understrege budskabet uden at blive for meget, eller fremstå som en “gimmick”. Se dem alle nedenfor:

Symboler som kan anvendes i din TITLE

Vores favoritter:

«

»

<

>

 

Symboler som kan anvendes i din META

«

»

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GRATIS POTENTIALEANALYSE 

Kontakt os for et godt tilbud og en gratis foranalyse

Fremsendes på mail