Tekst og Grafik

Du er her: Hjem » Tekst og Grafik

Professionelt, skræddersyet indhold.

Indholdet på hjemmesider og annoncer er afgørende for, hvordan besøgende oplever siden, hvilket har en effekt på, hvor gode mulighederne er for at konvertere dem til kunder og leads.

Derfor er det vigtigt, at indholdet klart og tydeligt kommunikerer i et sprog og udtryk, som matcher målgruppen

Tekst og grafik med øje for SEO

Der bør stilles krav til det indhold, som du har på din hjemmeside – både i form af tekst og billedemateriale.

De grafiske elementer skal gå i tråd med virksomhedens profil, være autentiske og gøre hjemmesiden indbydende. Afgørende er også, at teksterne på hjemmesiden er professionelle, præcise og informative. Udover at dette medfører en bedre brugeroplevelse, er det, udover en række andre detaljer, også noget søgemaskinerne vægter højt, når det gælder deres indeksering. Det vil altså sige, at jo bedre tekst og grafik, der indgår på en hjemmeside, jo større er sandsynligheden for, at man rangerer højere i søgemaskinerne. Dette er selvfølgelig noget vi har øje for, når vi producerer tekst og grafik til hjemmesider. Derfor får I ikke alene velformuleret tekststykker og grafisk flotte billeder, men også så disse er produceret med øje for SEO, så I kan opnå højere placeringer i Google og andre søgemaskiner.

Optimering af billeder

Billeder og grafisk materiale kan optimeres på mange måder. Vi arbejder med at skabe salg og handling, og vores materiale er optimeret til hjemmesider for største sidehastighed.

“Et billede siger mere end 1000 ord”

Den kender de fleste, og ordsproget er enddog mere relevant end nogensinde før. Vi drukner i dag i information, reklamer og annoncer, og derfor er det vigtigt at fange din målgruppes interesse – og hurtigt. Ellers finder de en anden side, som appellerer bedre til dem.

Kontakt os og hør nærmere omkring hvordan vi kan give jeres hjemmeside et løft.

Optimering af tekster

Hvis du ønsker skarpe tekster, som skaber resultater, så send os en beskrivelse af din virksomhed og din målgruppe.

Vi tilbyder rådgivning om tekstforfatningen, optimering af eksisterende tekster og udarbejdning af nye.

For vores kunder skriver vi blandt andet virksomhedsbeskrivelser, produktbeskrivelser, salgstekster, hjemmesidetekster og blogposts.

Bedre tekst og grafik giver flere kunder

Som med billeder og grafik, så er også teksten afgørende for at fange jeres målgruppes interesse. Man har meget kort tid til at fortælle den historie, man gerne vil.

Vi leverer:

  • Tekster, der fanger de besøgendes interesse
  • Tekster, der opbygger tillid
  • Tekster, der får dine besøgende til at handle

PRISER OG SAMARBEJDE

Pris pr. ord: kr. 0,60,- ekskl. moms. Send os en besked for et uforpligtende tilbud på tekst og grafik.

BESTIL TILBUD

Kontakt os for et godt tilbud på jeres opgave

Fremsendes på mail