WordPress Backup

Du er her: Hjem » Udvikling og Support » WordPress Backup

WORDPRESS BACKUP

 

Få hjælp til at gemme og tage kopier af jeres hjemmeside gennem WordPress backup, så hjemmesiden ikke går tabt i tilfælde af hacker-angreb og fejl på siden.

Hjemmeside-backup – herunder WordPress backup – er noget mange virksomheder glemmer i den travle hverdag. En virksomheds hjemmeside har ofte afgørende betydning for driften af forretningen.

Hvor nogle er afhængige af henvendelser fra besøgende på hjemmesiden, er andre virksomheder, der har webshops, afhængige af omsætningen, der bliver genereret direkte på hjemmesiden.

Investér i jeres hjemmesidesikkerhed

Uanset hvilken hjemmeside jeres virksomhed har, ligger der utvivlsomt meget værdi i den. Om dette er i form af monetær værdi eller i form af brugte arbejdstimer, er det noget, der skal værnes om.

Når man har noget, der er værdifuldt, er det naturligt at sikre sig mod blandt andet ubudne gæster. Ligesom vi låser vores hjem og sætter alarmer op for at sikre mod indbrud, er det også naturligt at investere i sikkerheden omkring en hjemmeside. Der er mange, der ikke betragter internet-sikkerhed som værende ligeså vigtig som al anden form for sikkerhed. Dog spiller hjemmesider en stadig større rolle for virksomheder. Derfor er bliver det mere og mere vigtigt at investere i dette område.

Hvorfor vi er de rette til opgaven:

  • Sikker månedlig backup (eller anden løsning)
  • Hurtig kommunikation
  • Fleksibel samarbejdspartner
  • Dansk setup
  • Ingen bindingsperioder

 

Løbende WordPress backup minimerer risikoen for tabt arbejde og spildte penge

Der er mange aspekter i sikkerheden på en hjemmeside. Selvom man har sat alt op korrekt, er der stadig en risiko for at hackere får lagt ens hjemmeside ned. Derudover kan der forekomme fejl på hjemmesiden, såsom fejl i plugins eller diverse fejl i opdateringer.

Alt dette kan lægge en side ned, hvilket kan have alvorlige konsekvenser for ens omsætning. Mange har WordPress-hjemmesider, og selvom dette er det mest anvendte CMS, er det stadig nødvendigt at indtænke sikkerhed. I denne forbindelse er det essentielt at tage WordPress backup. Da hovedparten af vores kunder har hjemmesider, der er lavet i WordPress, tilbyder vi også nye kunder WordPress backup. Det er noget vi tilbyder, da vi ved hvor galt det kan gå, hvis ikke det bliver gjort.

WordPress backup er desværre ikke noget man kan nøjes med at gøre én gang. Det er noget, der skal gøres løbende, så den mest muligt opdaterede version af hjemmesiden altid er tilgængelig. Uanset om siden skulle gå ned grundet hacker-angreb eller af andre årsager, er det virkelig vigtigt at have taget en backup af sin WordPress-installation.

Abonnementsbaseret eller enkeltstående WordPress backup

Vi ved, at I nok helst vil bruge tid og kræfter på jeres kerneforretning. Derfor tilbyder vi at klare jeres WordPress backup løbende på månedlig abonnementsbasis.

Det er også muligt for os at tage kvartalsvis-, halvårlig- eller enkeltstående WordPress backup. Vi anbefaler dog en månedlig WordPress backup, som minimerer et potentielt spild af mandetimer. Hvis uheldet er ude, kan der nemlig gå meget arbejde og værdi tabt, hvis der er gået længere tid mellem hvert backup.

Månedligt abonnement

100 MB – 2 GB  495,- DKK (ekskl. moms) pr. måned Én månedlig backup til vores servere. Mere end 2 GB 995,-  DKK (ekskl. moms) pr. måned 

Én månedlig backup til vores servere.

Kvartalsvist abonnement

100 MB – 2 GB745,-DKK (ekskl. moms) pr. kvartal  Én kvartalsvis backup til vores servere.Mere end 2 GB1245,-DKK (ekskl. moms) pr. kvartal Én kvartalsvis backup til vores servere.

Enkeltstående WordPress backup

100 MB – 2 GB 995,-DKK (ekskl. moms) Én backup til vores servere. Mere end 2 GB 1495,- DKK (ekskl. moms) Én backup til vores servere.

Kontakt os hvis vi kan hjælpe med WordPress backup af jeres hjemmeside, så I er sikre på, den aldrig går tabt.

 

Se også nogle af vores andre ydelser: Backup af hjemmeside og Gendan hjemmeside