WordPress Opdatering

Få hjælp til at opdatere jeres hjemmeside gennem WordPress Opdatering, så hjemmesiden fungerer som den skal og så man undgår at data og filer går tabt i tilfælde af hackerangreb, som flere og flere hjemmesider rammes af med jævne mellemrum.

WordPress Opdatering er noget, mange virksomheder glemmer at give opmærksomhed i den travle hverdag, og det er uheldigt, og kan få alvorlige konsekvenser for virksomhedens indtjeningsmuligheder.

Nogle virksomheder er afhængige af at de besøgende på hjemmesiden henvender sig enten via en kontaktformular på sitet, eller via telefon. Hvorimod virksomheder, der har en webshop tilknyttet sit website, er fuldstændig afhængige af den omsætning, der bliver genereret direkte i webshoppen. Og derfor er det en katastrofe, hvis webshoppen går ned på grund af manglende opdatering af webshop-modulet, eller andre relaterede og afhængige plug-ins, eller fordi selve styresystemet WordPress ikke er blevet opdateret, og derfor ikke længere spiller sammen med den version af webshoppen, der kører på sitet.

INVESTERING I VIRKSOMHEDENS SIKKERHED

En WordPress Opdatering – af både styresystemet og de enkelte plug-ins er essentielt at få gjort, og få gjort løbende og på den korrekte måde.

For er uheldet ude og jeres site eller webshop er blevet hacket, så står I i en rigtig uheldig situation, der kan ende med at koste virksomheden mange penge, og tage lang tid at rette op på igen.

Derfor giver det rigtig god mening at være på forkant ved at sørge for at have styr på sin WordPress opdateringer i stedet for at vente til skaden er sket.

 

WORDPRESS BACKUP MINIMERER RISIKOEN FOR SPILDT OMSÆTNING

Med til WordPress Opdatering hører som nævnt løbende opdatering af WordPress styresystemet og de enkelte plug-ins, hvor der kan forekomme fejl og sikkerhedshuller, der lappes med de nye opdateringer.

Den slags sikkerhedshuller skal man tage endog meget alvorligt, da de i værste fald kan lægge en side ned og koste mange penge for en virksomheds omsætning.

Med til WordPress Opdatering hos Nordlys Marketing hører også løbende at tage WordPress backup.

Hovedparten af vores eksisterende kunder har websites, der er lavet i WordPress, og derfor tilbyder vi også nye kunder WordPress backup. Vi tilbyder dette, da vi ved hvor galt det kan gå, hvis man ikke får det gjort regelmæssigt.

WordPress backup er nemlig ikke noget man kan nøjes med at gøre én gang, og så regne med at den hellige gral er velforvaret. Det er noget, der skal gøres løbende, så den senest opdaterede version af hjemmesiden altid er mulig at finde frem igen. Hvad enten siden skulle gå ned på grund af hackerangreb eller af andre årsager, er det yderst vigtigt at have en backup af sin WordPress installation.

DERFOR ER VI DE RETTE TIL OPGAVEN:

 • Løbende WordPress Opdatering
 • Sikker løbende backup af WordPress
 • Hurtig kommunikation
 • Fleksibel samarbejdspartner
 • Ingen bindingsperioder

Vi sørger for en “all-round” WordPress opdatering af jeres site, således at det hele tiden er opdateret på den mest optimale måde. Overlad jeres WordPress Opdatering til os, så behøver I ikke at bekymre jer om, hvorvidt jeres site, jeres styresystem og jeres webshop nu er opdateret, som det skal – det sørger vi for at de er efter alle kunstens regler.

 

SÅDAN FOREGÅR VORES SAMARBEJDE OM WORDPRESS OPDATERING

 1. Vores samarbejde starter med en indledende afklarende samtale med jer om jeres situation og behov, samt hvad I ønsker hjælp til (samtalen kan foregå enten pr. telefon, video, eller fysisk hos os eller jer).
 2. På baggrund af vores samtale vil vi, hvis det er nødvendigt foretage en undersøgelse af jeres problem/udfordring og dermed afdække hvordan det kan løses (I mange tilfælde kan vi også klare det i telefonen uden at skulle foretage en undersøgelse først).
 3. På baggrund af vores eventuelle undersøgelse, kommer vi med et oplæg til en fremgangsmåde, som også vil indeholde vores tilbud.
 4. Ved accept af fremgangsmåden og tilbuddet, sætter vi i gang med at afhjælpe jeres problem.
 5. Hvis det er nødvendigt ift. opgavens omfang, vil vi løbende holde jer opdateret på, hvordan det skrider frem.
 6. I er som virksomhed selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål, eller forslag