GOOGLE SERP SIMULATOR

Du er her: Forside » Google SERP Simulator

Eksempel Titel
www.eksempel.dk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
0 / 575 px
0 / 148 tegn
Fokusord i titel Fokusord i URL Fokusord i metabeskrivelse Fokusord som 1. eller 2. ord i titel Fokusord blandt første 3 ord i metabeskrivelse Titel bruger min. 50% af tegn Metabeskrivelse bruger min. 50% af tegn

Populære HTML-symboler til din Title og Meta description

Symboler til Title:

«

»

|

Symboler til Meta description:

«

»

Se din title og meta i Google SERP allerede her
Med vores Google SERP simulator (SERP = Search Engine Results Page) kan du allerede her se, hvordan din title og meta-beskrivelse vil se ud, før Google finder den, og du først der kan se, om den er for lang eller på anden måde kan optimeres.

Sådan bruger du simulatoren:

Har du allerede udfyldt title og meta på en given underside på din hjemmeside, anvend da “Hent”-funktionen og felterne udfyldes med det, der allerede er indtastet. Her kan du nemt rette til og brug gerne rettesnorene i højre side, så din title og meta-beskrivelse bliver så (SEO)-god som muligt.

Har du en “ny” side, hvor der ikke er udfyldt meta, så udfyldes felterne blot til det hele er grønt i højre side. Læg mærke til, om titlen eller beskrivelsen bliver for lang – i så fald skifter den til “…” og resten vises ikke. Dette er en begrænsning Google selv lægger i deres SERP, så man har kun en given mængde pixels og tegn.