WORDPRESS SUPPORT

Du er her: Forside » Specialer » WordPress support

Kontakt os nedenfor, hvis du har akut behov for hjælp til din side

1 + 9 =

Beskriv kort problemet og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Eller ring på tel. 60 72 05 60

Fokus på WordPress hjemmesider

Vi ved af erfaring, at WordPress til tider kan “drille” – og det fordi det er en levende platform. Den holdes ved lige for at følge tidens udvikling, men det er også en kompleks størrelse når man begynder at anvende temaer og plug-ins, som pludselig stiller krav til, at alle snakker sammen.

Vi udvikler til dagligt WordPress-løsninger og har set de fleste fejl og mangler – og ellers, så ved vi, hvor vi skal starte med at lede. Det betyder, at vi sjældent skal bruge mange timer på at løse et konkret problem.

Vær stadig tryg ved din WordPress-side, for der er typisk tale om en mindre fejl, som dog kan få det hele til at se meget galt ud. 

Og driver i en større forretning, så tøv ikke med at tage kontakt – så mindsker vi antallet af tabte leads så hurtigt vi kan.

Sikker WordPress support

Vi arbejder altid med backup’s og sørger for, at vi ikke efterlader os nogen spor, der har indflydelse på noget andet.

Vi vurderer altid opgaven inden vi går i gang med at rette i et evt. nedbrud eller opstået “bug”, så vi herved sikrer klare linjer og en rettesnor for processen.

Vi vil som udgangspunkt forespørge på en adgang til selve WordPress hjemmesiden, og kan denne ikke laves eller kan der slet ikke opnås adgang til siden, så vil vi gerne bede om et login til webhotellet siden ligger på – herved kan vi ad “bagdøren” komme til siden og undersøge problemet. 

No-cure-no-pay support

Vi tilbyder support efter no-cure-no-pay modellen, så kan vi ikke løse eller finde problemet, så er supporten uden beregning.

Basisassist koster 650 kr. ekskl. moms. (når vi har identificeret problemet og der er givet accept til at løse opgaven)

Viser opgaven sig større end først antaget, så informerer vi hurtigst muligt herom og gør ikke yderligere før der igen er givet fuld accept til at fortsætte. 

Vi vil altid løse opgaven så hurtigt og smertefrit som overhovedet muligt.

Send en beskrivelse af supportopgaven i formularen øverst og vi er snart i gang.