WordPress Service

Du er her: Hjem » Udvikling og Support » WordPress Service

Drift og vedligehold af din WordPress hjemmeside

Der kommer løbende opdateringer til WordPress.

Det kan være enten i form af en større opgradering af selve WordPress platformen, eller det kan være opdateringer af temaer, eller (de såkaldte) “plug-ins”, som er små “programmer”, man kan installere i WordPress, og som giver en ny funktionalitet – det kunne fx være en pop-up, en kontaktformular eller noget helt tredje.

Det giver derfor sig selv at det er ganske vigtigt at man jævnligt kigger disse ting igennem, og tjekker om der er brug for opdateringer.

 

Har man ikke det store kendskab til WordPress og hvordan CMS og hjemmeside spiller sammen, er det en god idé at overlade WordPress opdateringer og opgraderinger til nogle, der arbejder med det til hverdag og véd, hvordan det gøres på den rigtige måde.

På denne måde sikrer man sig at man fx ikke får rullet en opdatering ud, som viser sig at indeholde en fejl, som så gør at en vigtig funktion på ens hjemmeside ikke virker længere.

Hvis man vil slippe for den slags bekymringer er det derfor en god idé at købe en opdateringsservice / WordPress service, så har man mere tid til at tænke på at udvikle sin virksomhed.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi hjælper gerne med at vurdere behovet i Jeres setup – Skriv til os nedenfor og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

8 + 14 =

Fokus på forretningen – uden bekymringer!

WordPress opdatering, er noget mange virksomheder glemmer i den travle hverdag, eller måske har man slet ikke fokus på, hvor vigtigt det er at holde både sit WordPress tema og WordPress plug-ins opdateret.

Det kan potentielt have katastrofale konsekvenser for en virksomhed, især hvis hjemmesiden indeholder en webshop, som jo selvfølgelig gerne skal virke optimalt hele tiden, for at sikre virksomhedens indtjening.

 

PRISER OG SAMARBEJDE

Vores løsning “WordPress Service” starter ved 795 kr. ekskl. moms, hvilket er vores timepris.

 

Øg sikkerheden gennem backup af hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud på backup af hjemmeside. Kontakt os via knappen til højre eller ring på 60 72 05 60.