WordPress hjælp

Du er her: Hjem » Udvikling og Support » WordPress hjælp

Har du brug for hjælp til din WordPress side?

 

Så står vi gerne til rådighed om behovet er akut med fejl eller lign., eller du blot kan bruge en hånd med de tekniske ting løbende.

Hos Nordlys Marketing tager vi dagligt hånd om mange virksomheders hjemmesider, og her er størstedelen af disse lavet i WordPress. Har du brug for en hjælpende hånd, så er du velkommen til at skrive til os nedenfor, hvad enten opgaven er stor som lille.

Support, hvis uheldet er ude

Fra tid til anden sker der fejl på en side – af den ene eller anden grund. Ofte er man desværre ikke selv herre over fejlen og den kan være svær at rette. Her kommer vi ind i billedet!

Er siden helt nede eller er der “blot” funktioner på siden, som ikke længere virker som de skal, så hjælper vi gerne med at finde og løse problemet hurtigst muligt.

Ønsker du en sikker hånd med på vejen, så kontakt os nedenfor.

Priser og samarbejde for hjælp til hjemmeside

Basisassist: 650 kr. ekskl. moms. (altid gratis vurdering af opgaven)

Ifm. særligt omfattende forespørgsler og problemer giver gerne et tilbud.

Send en beskrivelse af jeres problem eller spørgsmål forneden, og vi er snart i gang.

WordPress kræver løbende opsyn

WordPress er en levende platform, som (på godt og ondt) hele tiden udvikler sig. Det betyder desværre, at der fra tid til anden kan ske fejl fordi så mange ender tit skal mødes, hvis man f.eks. anvender en masse plug-ins og der så sker en opdatering på et dybereliggende niveau.

På den gode side, så er netop dette store udvalg med til at sikre siden fremadrettet, og gøres tingene korrekt, så har man en utroligt god, fleksible og billig løsning, som er gearet til fremtiden. Husk de jævnlige backup og sikkerheds-plugins, så er du godt stillet fra start.

Kontakt os

Vi hjælper gerne med at vurdere behovet for assistance med jeres WordPress. Skriv til os nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

BESTIL TILBUD

Kontakt os for et godt tilbud på jeres opgave

Fremsendes på mail