BRYLLUPSHJEMMESIDE

Du er her: Forside » Specialer » Hjemmesider » Bryllupshjemmeside

Få en enkel hjemmeside til den store dag

Til den store dag tilbyder vi enkle og flotte bryllupshjemmesider, hvor I frit kan vælge et design fra vores skabeloner.

Vi har lavet designs, som kan ses længere nede på siden, og her vælges ét af disse, så hjælper vi med opsætningen af hjemmesiden.

Hertil skal i have et webhotel, så sørger vi for at lægge designet på, og så kan I gå i gang med at rette og fylde jeres eget indhold på.

Pris: 995,- inkl. moms.

Få jeres eget domæne

Check om jeres eget domæne er ledigt. Fx jonasogjulie.dk eller nicolineogemil.dk.

Check om jeres navn er ledigt og bestil domænet her (åbner duelhost.dk i nyt vindue)

Skal vi hjælpe jer med en hjemmeside til jeres bryllup?

Har du spørgsmål?

RING PÅ60 72 05 60

Vælg et design

Vi har designet og opsat et par enkle skabeloner, som jeres side kan laves ud fra. Her er det nemt at fylde eget indhold på og så har i en unik side og på jeres eget domæne. Har du spørgsmål eller andet er du/I velkommen til at kontakte os.

Design 1

Se live demo

Design 2

Se live demo

Design 3

Se live demo

Sådan får i jeres egen bryllupshjemmeside

Alle vores designs er lavet i WordPress, og vi kan både hjælpe med at sætte det op på jeres eget webhotel, eller vi kan tilbyde at lægge det gratis på vores eget domæne.

Hvis i vil have jeres eget webhotel, så kan det fås for ca. 400 kr. for ét år hos duelhost.dk.

 

Sådan er processen:

1.

I bestiller jeres eget domæne (fx piaogjens.dk) og webhotel, eller skriver til os i bestillingen, at i ønsker det gratis på vores domæne. Eks. piaogjens.nordlysmarketing.dk.

2.

I sender login til jeres webhotel, og vi sørger for at lægge den ønskede design-skabelon på. 

3.

I modtager en PDF, som enkelt forklarer, hvordan i retter og tilføjer ting i gerne vil på hjemmesiden.

4.

Vi bistår naturligvis altid med svar og support, hvis det skulle blive nødvendigt.

5.

I kan sende linket til jeres gæster i en invitation og i øvrigt altid rette til på siden. Brug evt. også siden efter brylluppet til at vise billeder eller gæstebog.

Derfor en bryllupshjemmeside fra os

Der er flere muligheder for at få en bryllupshjemmeside rundt omkring på nettet. Hos Nordlys har vi lagt vægt på, at man 100% selv ejer sin hjemmeside og kan gøre præcist hvad man ønsker med den.

Vores løsning er derfor bygget sådan op, at I selv bestiller domænet og webhotellet, og så lægger vi den bestilte hjemmesideskabelon på jeres side. Herefter kan i gøre som i vil og er ikke bundet af andet end jeres webhotel, som koster ned til 27 kr. pr. md.

Vi bistår med hjælp og support i det omfang det er nødvendigt og betragtes rimeligt.

En sikker hånd med på vejen

Vi ved, at det sikkert er første gang, at I skal giftes og/eller bare første gang der skal laves en hjemmeside. Derfor er alt dette også nyt oveni alle de øvrige ting, man også skal forholde sig til og have styr på.

Ved bestilling af vores bryllupshjemmeside, så får i en færdig skabelon opsat på jeres side, hvorpå i bare skal rette indholdet på den. Det er ret ligetil og i modtager tilmed en guide i, hvordan tingene rettes til som netop I ønsker det.

Skulle i alligevel ønske at få vores hjælp eller bare os til at rette tingene til, så kan i tilkøbe en ekstra time og så blot sender det hele til os. Så klarer vi opsætningen derfra.

Bestil jeres bryllupshjemmeside her eller kontakt os og hør nærmere om en side