firma navnegenerator

Få hjælp til at finde din kommende virksomheds navn i dette værktøj. Input dine ord omkring virksomheden og aktivér/deaktivér øvrige input til navnet. Check om navnet/domænet er ledigt og send til sidst de bedste navne som favoritter til dig selv. God jagt.

1. Input ord

Indsæt op til 10 input-ord, som beskriver jeres forretning. Eksempel ses nedenfor.

OrdStå førstI midtenTil sidst
×
×
×
×
×
 Tilføj ord Nulstil ord

2. Ord før navn

3. Bindeord

& 2 + :

4. Endelser

5. Antal ord, der kombineres

     

6. Kombinér stavelser fra ord

7. Maks. antal tegn i navn

8. DomæneendelseResultat

  ×

  Husk favoritter

  Gem dine favoritter til senere
  - modtag dem på mail

   Søg frit efter ledigt domæne


    Sådan bruger du firma navnegeneratoren

    1) Indledningsvist er en brainstorm altid en god idé for at få ord på bordet – gode som dårlige, og her kan værktøjet også være en del i denne proces. Ord kan lyde godt, men være skudt lidt ved siden af i forhold til det faktiske produkt eller ydelse, men generatoren kan så kombinere ord, så de tilsammen giver en ny vinkel

    Indtast derfor ordene fra din brainstorm i #1 for at få dem aktiveret.

    2) Kan navnet fungere med et enkelt ord foran, så giv #2 et skud med vores allerede definerede ord – eller den sidste i rækken, hvor dit eget input kan indsættes

    3) Kan navnet fungere ved at anvende et par af dine inputord, men med et tegn, tal eller andet bindeord, så prøv #3. Her kan ligeledes indsættes et bindeord efter eget valg.

    4) Endelser på et navn fungerer rigtig godt, hvis man bruger ét ord alene som navn. Et firmanavn med kun ét ord er altid stærkt fordi det er nemt at huske – men det er bare typisk taget fordi andre har tænkt over det før dig. Kan du derfor “spinne” en variant af ordet, som f.eks. “Fysioterapeuterne” eller “Finanseo“. Giv dem et spin og se om de vækker idéer.

    5) Vælg her hvor mange af dine ord, der skal kombineres. Dette har mere æstetisk karektér, hvor du sikkert har en holdning til, om navnet skal (må) være kort eller langt. Vælg gerne “1” og “2” af for flest kvalificerede muligheder – eller i to runder da #4 typisk er god ved navne med kun ét ord.

    6) Her kan der for alvor skabes kombinationer, I ikke havde tænkt over. Navnegeneratoren kan dele ord i deres stavelser og sætte dem sammen til nye, så her kan laves mange nye varianter. OBS. Her er funktionen omkring ordene placering ret væsentligt – den ses oppe til højre for de enkelte ord.

    7+8) Disse to burde være selvforklarende og er det maksimale antal tegn I ønsker i navnet (for at udelade lange forslag i navnegeneratoren) og så hvilket TLD (top level domain) i ønsker. Som standard har vi valgt .dk, men øvrige populære kan også vælges. Øvrige kan også fremsøges hos duelhost.dk.

    Har du input eller forsalg til forbedringer af værktøjet? Så er du velkommen til at skrive her.